Home » Bryllup, Uncategorized

Kørsel til bryllup

Et bryllup er en romantisk dg, hvor alt skal foregå i luksus og romantikkens teg. Når brudeparret skal fragtes fra kirke til fotografering og videre til festen, er der behov for kørsel. De fleste brudepar vælger en romantisk køremulighed til deres bryllup, da dette er med til at fulende den store dag.


Romantiske kørselsmuligheder til bryllup

I dag er der et stort udbud af kørsels muligheder til et bryllup. Man kan vælge den romantiske hestevogn, i åben eller lukket karet. Dette er smukt og flot til et stort kirkebryllup. En anden mulighed er store limousiner med imponerende hestekræfter. BookAclassic.dk
Bryllups kørsel i limousine er en eksklusiv kørsel, som understreger brudeparrets store dag. En limousine er ofte en lang rolls royce bil, og limousine betyder i faktisk forståelse bare en bil med chauffør. I dag findes der mange forskellige muligheder for limousine kørsel, og det er muligt selv at vælge biltypen, som vil passe præcis til Jeres bryllups kørsel
Den klassiske limousine som fx en Rolls Royce, Bentley eller Jaguaren er biler, som mange kender som biler af ældre årgang. Disse er stilfulde, klassiske og flotte ældre biler, der på smukkeste vis, kan transportere brudeparret rundt på bryllupsdagen. De ældre modeller er meget brugte til bryllupskørsel og de signalerer god stil og luksus.
Den velkendte lange limousine er også en velkendt kørselsmulighed til bryllup. Denne bil er kendt fra Hollywood, og udsender signal om et liv i luksus.
Denne limousine er perfekt, hvis man er flere, som skal køre sammen til fotografering. Har man brudepiger eller svende med, kan alle være i den lange limousine, og få en sjov oplevelse.
I denne limousine skal bruden heller ikke bekymre sig for den store brudekjole, som kan være svær at få ind i en Lille bil. .samtidig er man sikker på at bilen ses i gadebilledet, og fortæller, at her kommer et brudepar. Limousinerne som bruges til bryllup er ofte hvide, men ønskes det kan man leje en farvet limousine også.

Alternative kørsels muligheder til bryllup.

Ønsker man en alternativ kørsel til sit bryllup, frem for de klassiske biler eller limousiner kan man også i dag finde et stort udvalg i sportsvogne, som bruges til bryllupskørsel. Her finder man en flot Cadillac, Chevrolet Bel Air, Dodge Coronet eller Ford Mustang, som er til brudeparret, der gerne vil være lidt alternative. Nogle vælger de helt gamle veteranbiler som en klassiske Ford A eller Packard bilen.
En anden og meget utraditionel kørsels mulighed er motor cyklen. Dette er en sjov måde, at lade sig transportere, og signalerer det helt moderne fremfor for det klassisk romantisk. Ulempen ved en motorcykel er brudens store brudekjole, som skal spændes godt op. En motor cykel er perfekt i solskin.
En andne mulighed, som er helt unik er at lade sig flyve væk i en lejet helikopter. Det vil imponere bryllupsgæsterne, at brudeparret pludselig kom fra himlen i en helikopter i bedste James Bond stil. Hvis man lejer en helikopter, skal man prøve det forinden, så man undgår at blive luft syg, da en helikopter har andre bevægelser, end man er vant til. BookAclassic.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.