Home » Uncategorized

Kør selv ferie til Paris

Frankrig rummer nogle af verdens flotteste kulturelle oplevelser, og dette er både i form af kunstmuseer, sociale institutioner, verdensberømte vartegn og, selvfølgelig, lækre caféer med franske specialiteter. Frankrig har altid kunnet tiltrække mange turister fra Danmark, særlig i sommerperioden, hvor der camperes på livet løs ved de sydfranske sandstrande.
Det er dog ikke alle turister, som kører selv til Frankrig i ferien, som har en campingvogn med. Mange lejer sig ind i en lækker ferie bolig med pool, og nyder varmen og de franske alper i den vestlige del af Frankrig. Her er der mange seværdigheder, og et helt unikt natur område, som kan tryllebinde enhver. Find udstyr til campingturen hos vandreshoppen.dk

Ferie i Paris.
Med mere end to årtusinder af historie og kulturelle oplevelser, har Paris masser af tilbud for turister, som vælger at holde ferie her. Når man holder ferie i Paris må man vælge, hvad man vil se, for der er så mange muligheder, at Ferieplanen hurtigt bliver fyldt op.
Når man kører til Paris på ferie, kan man få en ferie fyldt med ikoniske monumenter og seværdigheder. Man vil opleve internationale skarer af turister, men Paris er uden tvivl også dette værd. Gå ikke glip af Tour Eiffel, Cathedral de Notre Dame, Musee du Louvre og Jardin des Tuileries, Musee d’Orsay, Triumfbuen, Champs-Elysees og Quartier Latin.
Når man selv kører til Paris kan man komme til ferieboligen eller hotellet i løbet af ca. 15 timer fra Danmark. Dette gør Paris til et eftertragtet ferie ophold, og mange nyder friheden ved at have egen bil med.
Man kan nemt fragte sig rundt i Paris med metroen, men skal man uden for byen, kan det være en fordel selv at have bilen med. I paris findes der mange kunstskatte i Paris med velkendte museer, som for eksempel Musee du Louvr, Musee d’Orsay eller Centre Pompidou.
På samme måde er Paris berømt for sine mange vaffer, Montparnasse, herunder Le Select og den fabelagtigt art deco La Coupole. Man kan også finde lækre kager for eksempel på det klassiske bageri på rue des Rosiers, hvor man kan nyde de friskbagte baguettes og jødiske kager. Find udstyr til campingturen hos vandreshoppen.dk

Følg moden i Paris.

Uanset om haute couture eller pret-a-porter, er mode, er Pris centrum for den store shopping tur i denne stilbevidste hovedstad. Her finder man alt det nyeste fra modehusene, hvad enten man leder efter vintage, moderne tøj eller antikviteter i Le Marais.
Man kan nemt shoppe rundt mellem de mange stormagasiner som Galeries Lafayette, og finde det nyeste luksus tøj og skønheds mærker. Man kan også besøge Frankrigs dominans, som er den 5.000-år gamle parfumeindustri, som er udforsket på Musee du Parfum – Fragonard.
Oplev naturen i Bretagne.
En ferie i Paris er for mange meget hektisk, og her er det en de fordel, at leje en bil og tage nogle dage væk fra storbyen og ud i det franske landskab. Går sommerferien til Frankrig i år, kan det anbefales at besøge Bretagne, som ligger i den vestligste region i Frankrig. Her er et lille stykke jord, der rager ud i Atlanterhavet mod den sydlige kyst af Irland. Bretagne var historisk afskåret fra resten af Frankrig og dette ses i områdets karakter, og dets indflydelse fra de keltiske lande mod nord.
I dag, er Bretagne en kendt badeby, som mange turister besøger hver sommer. Bretagne er godt besøgt af både Franskmændene selv og englændere, da området tilbyder en bred vifte af udendørs rekreative muligheder. Regionens lange historie, går helt tilbage til stenalderen, og byder på en række attraktioner, som du helt sikkert vil nyde i din sommerferie.
Find udstyr til campingturen hos vandreshoppen.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.