Home » barsel

katvig kjole

Katvig laver børnetøj i de lækreste materialer og altid med sprudlende indbydende farver. Katvig Cottonwear startede i 2003. I dag er tøj mærket Katvig et af verdens førende bæredygtige tøj mærker. Tøjet er produceret af 100 procent økologisk. Hvert år laves der nyt børnetøj i lækre farvekombinationer.

Katvigs børnetøj er COTS certificeret, hvilket betyder, at alt deres tøj er lavet af 95% økologisk materiale. De sidste 5% kan være knapper, lynlåse eller for eksempel elastan. COTS mærket er garant for at tøjet er økologisk gennem hele processen, og hermed er produceret udfra de krav, som gør sig gældende indenfor økologisk tankegang.

økologisk børnetøj til gode priser

Katvig kjolen til pigen er yderst delikat. Kjolen er designet med patchworkprint, hvilket gør den unik. Farverne på kjolen er hold i lys grønne nuancer og en dyb lilla farve. Dette give kjolen et flot moderne look, og de kraftige farver står utrolig flot til hinanden.

Kjolen har små ærmer, og der er små læg ved skulderen, som giver kjolen en puff-agtig facon. Den nederste del af kjolens skørt er lavet i dobbelt lag, hvilket giver kjolen et flot fald. Katvig-kjolen er lavet af 96% økologisk bomuld, og 4% elastan. Dette giver stoffet en dejlig, blød fornemmelse.

Normal prisen på Katvig- kjolen er 329 kr. men lige nu kan man hos www.smaahjerter.dk få kjolen til 98,75 kr. Leveringsomkostninger skal man ikke bekymre sig om, for den er altid gratis på denne hjemmeside. Tøj købt hos www.smahjerter.dk kan altid refunderes i 14 dage, da man har fuldreturret på sine køb.

Kniber det med betalingen lige nu, kan man også vælge at få varen med det samme og så betale, når der for eksempel går løn ind næste gang. Dette gælder kun køb betalt med dankort. Du vil efter bestillingen have din ordre i løbet af 1-3 dage.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.