Home » Tips og gode råd

karaoke til wii

Karaoke til Wii kan fremkalde store umusikalske talenter, men ikke desto mindre er dette en utrolig populær form for underholdning, som helt sikkert vil sætte gang i din fest. Karaoke til Wii er utroligt populært, når der skal gang i festen.

Hvis du skal holde rund fødselsdag eller gensynsfest med vennerne er karaoke til Wii et sikkert hit til underholdningen. Med karaoke til Wii får du alle de gode sange du og vennerne kender. Du kan sætte fut i enhver forsamling, og når først der er kommet gang i hyggen, kan de umusikalske stjerner dukke frem.

Lær at synge med U-sing

Med “U-Sing” kan du få undervisning i hvordan du kan lære at synge. Dette program til din Wii viser dig, hvordan man synger. Du kan også bruge U-sing til at udfordre dine venner i at opnå den højeste point score.find karaoke til wii her.

Til U-sing programmet kan man købe 30 sange fra dine favorit artister og samtidig er der mulighed for at se de officielle videoer. “U-Sing” har 7 forskellige game modes, og dette giver mulighed for sangudvikling hjemme foran skærmen.

Når du ønsker sang træning med U-sing, kan du opnå forskellige niveauer for din sangtræning. Her kan du lære, hvordan du skal synge både ved at synge solo for dig selv, lave en duo, hvor du synger med venner og familie. I en duo sang kan I få optalt en samlet score. Man kan også vælge at synge mod hinanden, og så konkurrere på hvem, der får den højeste score.

Som noget helt nyt har Wii karaoke udviklet et battle program, hvor man synger mod hinanden, og kan sende hinanden handikaps undervejs. Endelig kan du også bruge karaoke til Wii’en, som en jukeboks. Når du har fået nok af at optræde selv, kan du tænde for jukeboksen, som i dette tilfælde er din Wii og høre alle de originale numre og videoer.

Syng med de populæreste sangere.

Al musik og videoer til Wii’en er fra de originale kunstnere. Wii har lavet et stort udbyd af musik numre fra nogle af de populæreste sangere. Du kan for eksempel få musiknumre fra Coldplay, Culture Club,Duff, Gloria Gaynor, Lady Gaga og mange flere.

Karaoke Revolution med tilhørende mikrofoner til din Wii transformerer din konsol til en karaoke-maskine. Du kan nu nemt og billigt sikre dig underholdningen til mange sjove aftener og synge med eller læne dig tilbage og nyde musikken.

Med karaoke til din Wii kan du hurtigt og sikkert skabe udgangspunktet for en sjov og festlig aften. Du kan købe de bedste musiknumre, som passer til dit udvalgte selskab, og så har du en herlig underholdning til din fest eller hyggeaften. Du vil blive overrasket over, hvor nemt dine gæster tager karaoke til sig, og der vil helt sikkert bliver gang i mikrofonerne.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.