Hjem » finansiering til sjov og fest

kan jeg låne penge i banken

Da krisen for alvor begyndte at kradse i Danmark, ja i hele verden og betød det, at bankerne satte en pludselig stopper for udlån af penge særligt de store lån til huse og dyre biler. Pludselig skulle rådighedsbeløbet til en almindelig familie være væsentligt større end før krisen.

Dette betyder ikke, at vi i dag har mindre behov for at låne penge. Tvært i mod. Krisen rammer også den almindelige dansker, men samtidig skal de store fester holdes, og livets mange udfordringer klares. Er du blevet fyret og står du og skal holde fest for mange gæster så læs her.

Der findes selvfølgelig muligheder for at finde gode og konstruktive løsninger på dit låne behov. Hvis du står i RKI, vil det nogle gange være sværere for dig at låne penge, men det er ikke helt umuligt. RKI registrering har før hen betydet, at du var udelukket fra at kunne låne penge nogen steder, men kan du stille en god sikkerhed kan det godt lade sig gøre i dag.

Hvor og hvordan kan jeg låne penge?

Skal man låne penge, bør man i første omgang henvende sig i banken. Det er oplagt at forsøge at få et lån igennem her, ved nogen der kender dig og din økonomi. Skal du ud og låne penge for at dække et unødigt forbrug, kan det være til gengæld godt blive problematisk at låne i banken.

I det tilfælde kan lån i online banker på Internettet, så være en mulighed. Hvis du vælger at låne i online banker, skal du nogle gange kunne stille sikkerhed i for eksempel en bil eller fast ejendom. Hvis beløbet ikke er så højt, kan du ofte få et lån fra de mange online udbydere uden sikkerhed. Vær opmærksom på, at et lån med lav rente ikke altid er det billigste lån, når lånet er betalt ud.

Det billigste lån med den laveste rente du kan finde, bliver nogle gange det dyreste, når du skal til at betale de øvrige omkostninger ved lånet. De forskellige gebyrer, som banken tager, i forbindelse med et lån er ofte skjulte og ikke nemme at gennemskue..

Kreativiteten er stor hos de enkelte online banker, for at tjene penge. Derfor vil bankerne udlåne med så billig en rente som muligt, og så lokke kunder til på dette grundlag. De penge de skal tjene på dit lån, er i omkostninger og lettere skjulte gebyrer.

Skal du bruge pengene nu og her, er et godt råd at sende din ansøgning til online banken tidligt en hverdags morgen. På den måde vil du tit kunne have lånet udbetalt tidligt om aftenen og kunne bruge det med det samme. Lad være med at låne mere, end du har økonomisk belæg for.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.