Home » Jul

Juletur til København

Vil du gerne en juletur til Hovedstaden i juleferien, får du her nogle gode ideer, der kan gøre din tur helt unik. København byder på mange juleattraktioner og seværdigheder for både store og små, og her er der altid mulighed for at gøre alle familiens medlemmer juleglade. De meste berømte attraktioner i København er Tivoli og den Lille Havfrue og også her finder man en smittende julestemning hvert år.

For at komme i den helt rigtige julestemning, kan en juletur til København være en god mulighed. Mange rejsebureauer har daglige busture til København i december, hvor man for rimelige penge kan få gode oplevelser i hovedstaden. Find et billigt hotel i centrum af København og nyd nogle dage med familien.

København bliver i starten af december indpakket i en unik julestemning, hvor man rundt i de små gåder, og på strøget kan opleve julehygge og julemarkeder for alle sanser. Hvert år valfarter mange danskere store som små til København og ikke mindst Tivoli, som hvert år er udsmykket til jul med mange sjove nyheder og oplevelser.

Julens højdepunkter i København.

Det normale danske juletema tager i december et godt greb i København, og man kan her opleve hvordan Tivolis gamle have bliver lavet om til et paradis af jul, julemænd, julegodter og julegaver. Oftest er Tivoli ind hyldet i julestemning og klokkespil, og flere gange har der også været et særligt tema formjulen i Tivoli, hvilket er forskelligt fra år til år. Udover Tivoli kan man også opleve julens mange flotte udstillinger og udsmykkede butikker i København på egen hånd rundt i de små gader.

En juletur til København kan arrangeres på en dag eller med en overnatning. De helt store højdepunkter for juleturen i København er altid det unikt julepyntede København, tag gerne i Tivoli og få dig en Kaffe og kage Mamma Mokka, eller oplev en spændende julebådtur med for eksempel Saga Queen inkl. Frokost, og en spændende byrundtur med seværdigheder.

Når man besøger København kan man nemt komme rundt i byens centrum på gåben, da alt ofte er indenfor en rimelig afstand. En juletur i København skal indeholde et kig forbi kongehuset ved Amalienborg, hvor man kan se de smukke Gardere. Dette er også en god oplevelse for alle i familien, ja oftest nyder de små at se de særlige gardere, som ved vagtskifte marcherer rundt og spiller musik.

En anden mulighed er en juletur op gennem strøget, hvor man rigtig kan komme i julestemning og finde diverse lækre juleindkøb. Du har alle muligheder for at give juelstemningen et løft og krydre den med spændende kulturelt indhold og samtidig nyde livet på diverse cafeer.

København byder ikke kun på jule oplevelser for det voksne publikum. Byen må siges at være meget børnevenlig, og du vil altid finde mange juleaktiviteter i byen for de små. København har et rigt cafeliv, hvor der er særlige børnemenuer, og der er plads til barnevogne i busser og tog, og ofte kommer børn gratis ind på museer osv. Praktiske forhold til juleturen til København.DuGlemmerDetAldrig.dk

Mange bus selskaber arrangerer busture til København for rimelige penge. Dette er for dig som gerne vil opleve julestemningen og julemarkederne på en dag eller med en enkelt overnatning. Man giver selvfølgelig en pris for guidning i København, så vil du hellere selv lave turen, kan dette også nemt lade sig gøre.

Det er nemt at komme til København med tog. Når man rejser til København med tog på egen hånd, kommer man ind til hovedbanegården, i centrum af byen. Herfra er der gå afstand til alle seværdigheder, og har du bagage med til en overnatning i København kan man på banegården få opbevaret bagagen, mens man tager en dejlig juletur ned ad Strøget og finder det helt rigtige julehumør frem. Bagageboksene er praktiske, og det er ofte nødvendigt at bruge dem, hvis der er ventetid, og et par timer skal slås ihjel, før du kan komme videre til dit hotel eller dit tog går hjem igen.

Al infrastruktur i København, er pålideligt, og nemt at finde. Der er både busser og Metro og disse er nemme at anvendes for alle. Hvis man er mange af sted sammen på juletur over flere dage kan et 10-turs kort anbefales, da der kan spares en del penge på køb af dette.

København er også cyklernes by, og dette bruger mange turister til at transportere sig rundt med. København er kendt som cyklernes by, og københavnerne er også de mest cyklende folk i verden. Såfremt sneen ikke har indtage byen i julemåneden, kan man hurtigt opleve byen fra cykler, ladcykler og cykeltaxaer, som er en nem og bekvem transport form i det trafikerede indre. Der er intet mindre en 346 kilometer cykelstier at boltre sig, men kun hvis vejret er til det.

I dag kan man købe et Copenhagen Card og få store fordele, især når man i storbyen over flere dage. Med et Copenhagen Card får du fri adgang til 65 museer og andre spændende attraktioner, gratis tog, bus og metro samt rabat på seværdigheder, aktiviteter, restauranter og ved bil leje. For en hel familie, kan dette kort hurtigt tjene sig ind igen.
DuGlemmerDetAldrig.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.