Home » finansiering til sjov og fest

Iphone på afbetaling

Hvis du ikke er den heldige ejer af den fantastiske Iphone, kan du nemt og hurtigt blive det. Du har garanteret prøvet den nye Iphone i butikken, eller set et rigtig godt tilbud på nettet. Problemet er bare, at du ikke har pengene, og hvad gør du så?


Du kan selvfølgelig gribe forskellige metoder an, når du ser Iphonen som bare må være din. Du kan sælge den gamle telefon og få lidt kontanter i hånden, hvis den ikke er for gammel og slidt og dermed intet værd. Du kan også spørge chefen, om du kan tage lidt ekstra arbejde i et par uger, men da krisen er over os, kan dette faktisk være en ret svær løsning på dit akutte behov for kontanter.Lån penge til imorgen. Robotlån.dk hvor du med NemID kan godkende lånet straks til udbetaling på din konto.

Lån til Iphone

Du kan selvfølgelig også overveje, om det ikke var nemmere at købe din Iphone på afbetaling. Flere selskaber tilbyder tolv måneder med en fast ydelse og uden renter og gebyrer. Dette kan dog kun lade sig gøre, hvis man samtidigt tegner et abonnement hos selskabet.
For mange er dette en nem og god løsning, i det man ved, hvad det månedlige beløb er, og der kommer ikke ubehagelige overraskelser i brevsprækken, som der pludselig skal findes penge til. Du kan også søge om lån online, men husk at sammenlign lånepriser, gebyrer osv. Så du får de bedste lån.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.