Home » Artikler, børn

Ipad spil for børn

Ipad er blevet utroligt populær i dag, og med denne udvikling, er der også kommet mange spil på dansk, der passer til både børn, unge og voksne. Der findes spil i forskellige kategorier, og man kan finde mange forskellige spil passende til børn, unge og voksne og forskellige interesseområder.

Spil til Ipad

Nogle af sjove spil, som er blevet populære er Krydsord, og ordspil. Mange kender dem fra mobilen, men nu kan også hentes til iPad, hvor man får dem på en større skærm og med et fint design, som skaber fokus på spillet. Disse spil er sjove for dig, som gerne vil have hjernevrider spil, og ofte kan man dyste mod venner online.
Mobil iphone osv
Stort udvalg af covers og tasker til din iPad og iPad mini

Der findes forskellige udgaver af disse sjove spil til voksne, hvor man skal bruge hjernen. Nogle er gratis andre koster et mindre beløb. Til Ipad’en kan man også finde det populære hangman spil, hvor man kan dyste mod sig selv, for efter 7 fejl, bliver man hængt. Dette koster ca. 6 kr. at hente ned.

Leder man efter sjove spil, til en festlig aften kan øl Spillet anbefales. Det fungerer som den gamle leg flaskehalsen peger på, og når flaskehalsen peger på, skal man drikke, eller sende den videre til sidemanden. Herudover kan man finde mange sjove Quiz spil, hvor man kan dyste mod hinanden i viden om musik film osv.
Mobil iphone osv

For børn findes der mange spil, som samtidig indeholder en god læring. F.eks. kan små børn fra 4 år lære bogstaver og lyde med De dansende bogstaver spillet. Dette er et super godt program til børn, som er modne for læring, og det kan hjælpe til at åbne den store nye bogstavverden på en sjov og underholdende måde.

Man kan også finde vendespil med dyr og fantasivæsner, eller lære farver, bogstaver og tal med Fiskespillet, som de fleste kender. Man kan spille det selv eller sammen med en anden, og der er stor læring i disse spil for små børn.Stort udvalg af covers og tasker til din iPad og iPad mini

Brætspil til Ipad’en er super gode fordi man nemt kan spille dem ved at røre ved skærmen. Lige nu lanceres mange af disse spil og de populære fordi, man her kan finde konsol-lignende og traditionelle spil, som nemt og hurtigt åbnes op og kan styres af alle.
Angry Birds HD er utroligt populært. Spillet bliver solgt i App Store, primært fordi mange kender spillet fra iPhone-versionen, men spillet er sjovere på Ipad. Det handler om at sende en fugl af sted med en slangebøsse, som så skal ramme en “borg” som nogle grønne grise har forskanset sig i. Konceptet og reglerne er lige til, men vanedannende og netop dette gør, at både børn og voksne kan spille med lige stor glæde.

Køb af apps til Ipad

Hos bl.a. iTunes og Android Market kan man finde spil apps til pad og disse koster ofte mellem 5 og 20 kroner. Her kan man købe nogle små sjove spil og andre programmer til Ipad’en, som helt sikkert vil glæde alle i familien. Ofte kan både børn og voksne spille, det samme spil, og dyste mod hinanden, uden at der kræves særlige foranstaltninger. Dette er meget lokkende for hele familie og sjovt at lege med på bl.a. Ipad’en. Nogle spil kan endda hentes gratis, og disse kan være lige så sjove, som de mere dyre apps.

Mn skal dog altid huske at tjekke de såkaldte in-app purchases, som er de køb man foretager sig, mens man spiller spillet til programmet. Her er en fælde, som kan koste mange penge, og dette gælder også, selvom selve spillet er gratis. Uden at ville det kan barnet hente ned, dette kan betyde, at man pludselig får en stor regning, for apps man ikke anede kostede noget.

For at undgå dette skal man huske:

• Giv ikke barnet dit kodeord til App Store.

• Indstil din App Store-konto korrekt og luk for in-app purchases.

• Giv barnet sin egen konto med et begrænset beløb

• Husk at logge ud

 

Opdager man, at man har en regning, som løber løbsk, kan man forsøge at klage til udbyderen af spillet., men ofte hjælper det ikke og man må indgive det til Forbrugerklagenævnet og søge hjælp. Hvis forbrugerstyrelsen skal kunne gøre noget, skal regningen være over 800 kr. men ofte er der ikke noget at gøre. Det er vigtigt, man selv er aktiv, og får indstille sin Ipad, så konto oplysningerne ikke er oplyst og klar til at blive brugt.


 

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.