Home » Bryllup

Polterabend ideer


En polterabend er en fest venner og familie holder for det kommende brudepar. Polterabend forbinder mange med en festlig dag, hvor der er hygge, og action på programmet og fest om aftenen. Oprindeligt kommer ordet polterabend fra Tyskland og traditionen var noget anderledes end den vi kender i dag
.

I gammel forståelse af ordet polterabend bød traditionen at venner og familie mødtes ved brudeparrets hjem og smadrede glas, porcelæn og lertøj på deres dørtærskel. Den larm man fik ud af det smadrede service troede, man kunne fordrive den onde poltergejst, og hermed kunne man som venner og familie bringe lykke til brudeparret.
En danske tradition for fejring af polterabend , som vi kender den i dag startede først i firserne. I stedet for smadring af porcelæn og andet service giver man i dag brudeparret en sjov oplevelse med familie og venner.

Aktiviteter til polterabend.

Ofte vil man gerne finde nogle sjove aktiviteter til en polterabend der kan glæde både bruden og gommen. Det er vigtigt at tænke på, hvem brudeparret er, og hvad de ønsker af aktiviteter, for arrangerer man noget vildt, kan dagen godt gå helt galt.

Ofte er man mange deltagere i en polterabend , og det kan anbefales, at en eller to tager teten, og starter planlægningen, da for mange kokke i køkkenet, jo fordærver maden. Der er ingen grund til, at man bliver uenige allerede inden festen. En Polterabend skal gerne ryste gæsterne sammen, så selv bryllupsfesten, bliver endnu festligere.
Hos DuGlemmerDetAldrig.dk finder man et stort udbu af spænden og vilde aktiviteter, som kan glæde det aktive brudepar. Ved man at brudeparret er klar, på nogle sjove og vilde udforringer kan en tur i luftballon, faldskærmsudspirng eller andet lige være det helt rigtige. Find et stort udbud her

Lav et budget for polterabend fra start.

Det er en god ide fra start, at lægge et budget, som er passende for alle deltagere. En pris pr deltager til en polterabend kan hurtigt gå helt galt, hvis man ikke har en klar aftale fra start. Prisen kan selvfølgelig svinge plus/minus et par hundrede kroner men sæt gerne en øvre grænse. Normal vis vil man lave et budget omkring 500 og 1.000 kr. for en hel dag og aften.
Hvis oplevelserne går i retning af en stille dag, hvor man gerne vil forkæle brudeparret kan man hos mademyday finde et utal af lokale aktiviteter, der til fornuftige priser byder på sjove oplevelser for brudeparet.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.