Home » Fødselsdag

Ideer til oplevelsesgave

Skal du til rund fødselsdag, kobberbryllup eller en anden fest, hvor du ønsker at give et minde for livet kan du give en god oplevelse. Dette er en gave man sjældent selv ofrer penge på, og dermed vil din gave vær helt unik for modtageren.
Når oplevelsesgaven skal gives er der flere muligheder. Ofte vil personen der ønsker sig en oplevelsesgave, have et ønske om at få en sjov oplevelse, som falder uden for normalen. Oplevelsen skal være unik, og noget modtageren vil mindes i lang tid efter at have fået gaven. DuGlemmerDetAldrig.dk

Prøvedyk i Oceanariet
Giv en gave eller et gavekort til ham eller hende, som er vild med vand og havets dyr. Som en hel unik oplevelse kan man prøve at komme ud på dybt vand og få en fantastisk oplevelse i Kattegatcentret. Denne oplevelse kan glæde selv erfarne dykkere, som her får mulighed for at komme helt tæt på havets dyr.
Ved et prøvedyk kan man opleve at stå over for en 2,5 meter lang havål eller se en haj i øjnene, helt tæt på under kontrollerede former i kattegat centret. I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kan man give en ven, kæreste eller familiemedlem en helt unik oplevelse, helt tæt på.
Ved prøve dykket kan man opleve stimer af hornfisk og makreller, opdage slethvarrer, torsk og stør, finde rokken på sandbunden og meget mere. I gavekortet følger entré til Kattegatcentret, briefing, cirka 20 minutters dyk sammen med erfaren dykkerinstruktør, udlån af højkvalitetsudstyr, samt et diplom for veludført prøvedyk i Oceanariet.
En oplevelsesgave ud over det sædvanlige særligt til ham eller hende som elsker havets finurligheder. Dykkercertifikat er ikke påkrævet. DuGlemmerDetAldrig.dk

Oplevelsesgaven med fart på
En anden oplevelsesgave er gaven til ham eller hende, som har benzin i blodet. Vil du gerne give en oplevelsesfor livet. Kan du give en tur i racerbil med en professionel bag rattet. For mange er dette en barndomsdrøm at blive racerkører, og kan man lide fart i blodet, er det den helt rigtige oplevelsesgave.
Man kan også give oplevelsesgaven, hvor modtageren selv sidder bag rattet og få lov selv at opleve suset, når gassen gives. At blive en racerkører for en dag er en unik oplevelse, og man får her mulighed for at være med i det store motorløb.
Der er en helt særlig oplevelse selv at køre en fuldblods enkelt sæders racerbil rundt på en rigtig racerbane. For den ultimative oplevelse gave kan man vælge en spændende tur på den ultimative racerbane, og selv få oplevelsen af at være racerkører.
Da man ofte ikke selv får fart og kontrol nok over bilen kan man også vælge at køre med en professionel, så man virkelig mærker farten og trykket, når racerbilen tager fra. Dette er ofte gaven til den modne modtager som er mere forsigtig, og derfor får en større oplevelse ved at lade en anden styre rattet.
Generelt er oplevelsesgaver givet med det formål at skabe et minde for livet. Da prisen kan være for meget for en enkelt person kan man give et gavekort og hermed kan modtageren selv vælge hvilke af de mange oplevelser man ønsker. DuGlemmerDetAldrig.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.