Home » Jul

Ideer til mandelgave

De fleste vælger juleaften at spise ris a la mande, og hertil hører den helt rigtige mandelgave. Ofte giver det en sjov kamp om mandlen, men for inden skal den helt rigtige mandelgave findes. Man kan vælge dne traditionelle æske chokolade, men hvorfor ikke finde en sjov ting, som de fleste kan buge.

Ideerne til en god mandelgave er mange og prislejet ligger for de fleste families vedkommende mellem 100 og 300 kr alt efter hvor mange gaver der skal bruges. Skal du have nogle nye in put til en sjov mandelgave, så kan du i denne artikel finde flere sjove og gode mandelgave ideer, de fleste kan bruge.

Gaven med de varme hjemmesko

De fleste forbinder jul og vinter med kulde og frost og her kan man med fordel tænke en praktisk men også sjov mandelgave ind. Man finder de helt nye og sjove hjemmesko, der er lavet med hørfrø. De kan varmes dejligt op i mikroen i 90 sekunder, og herefter kan man bruge dem til at varme fødderne med i timer efter. De er lavet med en udtagelig pose.

Hjemmeskoene er yderst praktiske og de kan bruges af både ældre og unge, og herved er de et godt bud på en mandelgave til et selskab med flere aldersgrupper. Hjemmeskoene kan genbruges tusindvis af gange, men skal huske de er ikke til at gå med hørposen i. Hjemmeskoene er lavet af en lækker varm polar fleece og fås i størrelse: 37-42.

Gave ideer til en kold tid.

En anden god mandelgave er det lækre varme snugrug tæppe. Tæppe er lavet så man kan sno det om sig med ærmer der giver mulighed for at du kan bruge dine hænder samtidig, med du holder varmen. Tæppet er utroligt lækket, lavet i en varm fleece, og vil helt sikkert glæde både ældre og unge mennesker. Samtidig fås det i de nyeste mode farver, som gø det flot i de fleste hjem.

Den trendy mandelgave

En anden mulighed til en perfekt mandelgave til voksne kan være en af de nyeste vaser, lysestager osv. Disse kan man få i trendy smarte farver, som mange ikke lige selv kaster sig ud i. Man kan også finde mange flotte ideer til julegaven ved samme lejlighed. Find det hele her.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.