Hjem » Sundhed

ideer til Lowcarb kur

Når man ønsker at tabe sig, kan det synes svært og uoverskueligt. Dette kan der gøres noget ved, når man arbejder med sin tankegang, og holder styr på kalorier og motion. Et godt vægttab øges ofte hvis man husker at drikke masser af vand, da det kan være med til at holde sulten for døren.
En decideret kur virker sjældent. Tænk i stedet i en kostomlægning, hvor man som grundregel fjerner kulhydrater og spiser ekstra protein og sunde grøntsager i stedet. Tænk over at føle efter, hvornår du er mæt og levn gerne mad på tallerkenen, da din krop selv fortæller, hvornår den er mæt.

Kend dit kaloriebehov
Det er altid godt at vide, hvor mange kalorier man har brug for i det daglige, og hertil skal man også huske at dyrke ca. 30 min. Motion hver dag. Det er vigtigt for dig, som ønsker at tabe dig, at man ikke sætter for mange regler op, men i stedet begynder at tænke sundt.
Når man skal tabe sig, kan man lave en liste over sunde fødevarer, som man kan læse igennem inden indkøb. På den måde kan man lære at gå uden om slik og søde sager i supermarkedet. Det er vigtigt for en succesfuld kur, at man gør det nemt, at overholde. Her er det en god ide at fylde køleskabet med sunde fødevarer, proteiner og grøntsager.
Normalt vis skal man spise mellem 1000 og 1200 kalorier om dagen, og så vil man opleve at man taber sig. En hjælp til dette kan være at bruge mindre tallerkener, og lave al mad, som en portionsanret i køkkenet. Vent altid nogle minutter før du tager næste portion for på den måde, lærer man at mærke sin mæthed og sultfornemmelse.

Struktur på hverdagen hjælper til vægttab.
Skal du tabe mange kilo kan det være vigtigt, at give dig selv lidt luft i kuren undervejs. Særligt i weekenden er det en god ide at have en fridag, hvor man kan nyde usunde ting, dog med måde stadig. Det vil hjælpe til at holde kuren senere, at man får lov til at spise lidt usundt engang imellem.
Det er vigtigt for hele indstillingen til mad under en kur og efterfølgende at man lærer at elske madlavning, og brugen af sunde råvarer. Dette giver også et godt indblik i indholdet i maden, og forståelsen af kalorier i mad.
Det er vigtigt for et vægttab, at man får flere fibre, da det er med til at fylde maven op. Gode fibre giver sundhed, og mæthed og herved kan man slippe af med sukkertrangen, som er med til at modvirke en god kur.
Man skal stadig have fedt, men det skal være sunde fedtstoffer og olier. Dette kan man blandt andet få fra fisk, som også indeholder vigtige fedtstoffer, som din krop skal bruge.
Kombineret med en sund indstilling til kosten, skal man huske at dyrke motion. Man kan få lavet et motionsprogram eller finde ind til sin indre løber, og herved nyde motionen, der vil hjælpe til et sundt vægttab.
Når julens fede mad skal ud af koppen igen, eller sommerens lækre is, har sat sit præg på kroppen, søger mange en hurtig og effektiv måde at smide nogle kilo på i en fart. Ofte kommer der til at gå for mange år i uden et rigtigt vægttab, og herved står man overfor en stor slankemæssig udfordring, som kan virke næsten uoverskuelig.
Heldigvis findes der gode råd, som kan give dig den vægt, du ønsker tilbage igen. Her skal man altid huske at en slankekur er en fase, som skal gå over i en reel kostomlægning.

Kur og kostomlægning der virker.
I dag findes der mange forskellige kure, der giver et hurtigt vægttab. Skal du i kjolen om 14 dage kan suppekuren være noget for dig, da den hurtigt giver et vægttab på 5 kilo ca. Her spiser man i 14 dage en grøntsags suppe bestående af dine ynglings grøntsager. Herudover kan du spise små mængder kød, men ingen hulhydrater.
Det siger sig selv, at denne effektive kur er svær at holde i en længere periode, og derfor skal man aldrig gøre det længere end 14 dage. En bedre og mere langvarig kur med flotte resultater, kan være at prøve Her kan man indtaste sit kalorie forbrug og holde øje med, hvor meget man egentlig spiser. Her kan man ligeledes få den helt rigtige vejledning og man skal ca. spise mellem 1000 og 1200 kalorier, når man vil tabe 1 kilo i ugen.
Fordelen ved at bruge et kalorie optællingsprogram er at man kan lave sin livsstil om, og herved kan man bevare sit vægttab altid.
Motion og vægttab
For at nå det helt rigtige vægttab, skal man have en kombination af træning og fornuftig kost, og dette vil for mange give en sund og holdbar vægt. Ud over motion kan man opnå et hurtigt væggttab, som holder ved at følge nogle af de følgende gode råd.
1. Spis morgenmad hver dag. Her er det godt med et magert mælkeprodukt med sund müsli på. Det er nemt, giver en god energi, til en bedre dag, og dette er afgørende for dit vægttab.
2. Spis grøntsager i alle former. En kur består af sunde grøntsager, og disse kan tilberedes på mange spændende måder. Jo mere naturlig farve de har, jo bedre næringsstoffer. Næringsstoffer skal kroppen bruge til at fungere optimalt. Grøntsager er lære og de er med til at tilføre få kalorier, og en god mæthed.
4. Spis proteiner og få kulhydrater. Proteiner er gode, når man skal tabe sig, da de giver størst mulig mæthed med færrest muligt kalorier. En kur hvor der spises kylling, fisk, æg, linser, bønner, ost og mælkeprodukter, giver god mæthed i ethvert måltid.
5. undgå sukker og søde sager. Den hurtigste måde at tabe sig på, er at droppe sukker, slik og kager. Dette fede meget og kalorie indholdet er meget højt. Mange vil også kunne slippe af med sukkertrangen , som er med til at give et højt vægtøgning.
6. Drik vand, kaffe og te og undgå de skjulte kalorier, som blandt andet findes i sodavand.
7. dyrk motion i 30 min dagligt. Det giver forbrænding af kalorier og herved et holdbart vægttab.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.