Home » Fest

Ideer til klassefesten

Idéer til klassefestenEn gensyns fest for gamle klassekammerater kan ikke sammenlignes med en almindelig fest. Gæsterne ved en klassefest er en sammensat gruppe voksne, som deler en masse minder fra fortiden. I midlertidig er folk blevet voksne, nogle har stiftet familie, men andre lever et eventyr liv.

En ting er sikker, folk er ofte på meget forskellige trin i livet ved gensynsfesten. I og med at gæsterne formentlig ikke har set hinanden i mange år, stiller det specielle krav til klassefesten, og den underholdning der vil fungere til sådan en aften.

Skolen er vel det mest tvungne fællesskab, man kan indgå i socialt set, og ofte har personerne i skolen ikke meget andet tilfælles, end at de bor i samme skoledistrikt. Ikke desto mindre vil det fællesskab, man har i en klasse, hvor man har gået op og ned ad hinanden i 10 år skabe et fælles grundlag, som er helt unik for klassefesten.
Hermed skal en klassefest skabe en hyggelig aften for meget forskellige personligheder, og gæsterne vil møde op med meget forskellige forventninger til festen.Book festmusik og underholdning på Eventzonen.dk

Det store detektiv arbejde

Når man skal have samlet flokken fra skoletiden, kan det være svært at få fat i alle. Ofte er kammeraterne spredt for alle vinde, nogle er flyttet flere gange, og andre har tilmed skiftet efternavn. Man kan altid forsøge at få fat i forældrene, og ad denne vej få fat i kammerater, men dette kan også være svært.

Dette kræver en ihærdig indsats fra arrangørerne at få fat i alle de gamle klassekammerater. Her kan der opfordres til at bruge de sociale medier, som vinder indpas i dag, og som mange folk er flittige brugere af. For eksempel er Facebook et super redskab til at finde alle klassekammeraterne. Hvis du ikke selv har en ven på listen, kan du være heldig at finde en der har, og ad den vej få skabt kontakten.

Ideer til afholdelse af klassefesten

Det er altid oplagt at forsøge at afholde klassefesten på den skole i har gået på. Dette vil være at foretrække da det vækker minder fra skoletiden. Man kan altid få en sjov og underholdende aften, hvis man gør lidt ekstra ud af underholdningen.

Af festlege til klassefesten kan anbefales en pakke leg, som vil kunne genopfriske folks hukommelse om rollerne i klassen. Pakken skal pakkes ind 8 gange, og ved hver pakke som ud pakkes, står der en kategori. F.eks. Klassens kloge Åge, Klassens stræber, Klassens hotte pige, Klassens Don Juan, Klassens klovn, Klassens sportsfreak, Klassens gæst pjækker osv. Pakken gives til den, som kategorien passer til, og gives så videre og videre, som den pakkes ud. Denne leg skaber en sjov og genkendelsesglæde til festen.

Man kan også lave “Tip en 13ér”. Her skal gæsterne anonymt svare på en række spørgsmål ,som både er neutrale men måske også nogle mere personlige. Denne leg vil skabe sjov debat og frembringe sjove minder.
Spørgsmålene kunne være: ”Tror du, at du har børn om 3 år?, var vores klasselærer en god lærer?, var vi en god klasse? drillede vi nogen? har du haft en kønssygdom etc.”
En sjov underholdende quiz der frembringer minder.

An tredje form for underholdning er at lave en festsang, hvor gæsterne skal rejser sig, når de passer til den egenskab, der står ud for linjen i sangen. Disse aktive sange kan findes på Internettet, og du kan højst sandsynlig også finde en sang, der passer til netop din klassefest.

Hold klassefesten som en temafest

En temafest er altid en sjov måde at samles med gamle klassekammerater på. Et oplagt tema til klassefesten vil være ” kom som da du var 15 år gammel.” Dette vil med garanti skabe en fornøjelig stemning, og mange vil kunne huske sjove episoder fra de var 15 år, når tøjet og stilen findes frem.

En temafest skal altid gennemføres med musik, oppyntning og borddækning. Kostumer til voksne
Til klassefesten skal teamet føre jer tilbage i tiden ,og nu er i pludselig unge igen og tilbage i de gamle roller. En fornøjelse er det at gå ind i et flot pyntet festlokale med pynt fra de gode gamle dage.

Når man træder ind  et lokale, der er totalt dekoreret til en klassefesten, er det en oplevelse. Fra man træder ind i lokalet, bliver man overfaldet af stemningen i rummet og sammen med forventningens glæde, lyde og dufte, bliver man ført tilbage i tiden.

Musikken giver under indgangen tydelig udtryk for, hvorledes dette lydtæppe vil gå i et med temaet og højne oplevelsen til uforglemmelighed. Det kan skabe godt gang i dansegulvet at høre de moderne toner fra ungdommen, og pludselig bliver flirten fra ungdommen også fundet igen, og minder om fortiden kan snakkes igennem.Find musik til klassefesten, der bringer gamle minder frem og book musikeren her.Book underholdning online

Musikken til klassefesten må dog ikke være for høj, da der skal være plads til snak om gamle dage sådan en aften. Sluttidspunktet for festen bør være kendt allerede fra indbydelsen, således at man allerede ved ankomsten kan have organiseret sin hjemtransport.

Det giver fri mulighed for at deltage i bedømmelsen af alle de eksotiske drinks og være afslappet denne aften. Til klassefesten vil man gerne tage sig godt ud og her kan man finde den helt rette festkjole his misslux, som har nogle af de flotteste festkjoler til billige penge. find dem herMisslux.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.