Hjem » Jul, Uncategorized

Ideer til julens gaver

Julen nærmer sig, og det er snart tid til det helt store gaveræs. Det kan være stressende, men med en god plan, kan du måske nå igennem hele juleindkøbet på én og samme dag. Her får du i hvert fald nogle gode julegaveideer til både de voksne, børnene og hele familien.
Gaver til de voksne
 Oplevelser eller ophold:
Hvem elsker ikke oplevelser eller et dejligt ophold et lækkert sted? Til de voksne kunne en oplevelse eller et ophold være en god julegaveidé. Det kunne f.eks. være en tur ud at køre i gokart, klatring, et wellness-ophold eller øl- eller vinsmagning. Der er stort udvalg af oplevelser, og det er muligt at finde noget til både den voksne, som gerne vil have fart over feltet og den voksne, som sætter pris på stille og rolig afslapning.

 Parfume:
De fleste sætter pris på at dufte godt, og en parfume er derfor en oplagt julegaveide. Parfumen er en gave, som kan bruges af både mænd og kvinder, og der findes parfumer i mange prisklasser, så næsten alle har mulighed for at være med. At give en duft i gave til en du holder af, vil være en rigtig fin personlig gave, da den ofte vil være udvalgt med stor omtanke.
Gaver til børnene
 Legetøj:
Den helt oplagte julegave til børnene er jo legetøjet. På de fleste børns ønskeliste vil du øverst kunne finde et stykke legetøj, som de spændt går og håber på, at du har købt i julegave til dem. Afhængig af hvor gammelt barnet er, og om det er en dreng eller pige, så er der masser af legetøj at vælge i mellem lige fra sejt Lego til de sødeste dukker. At købe et stykke legetøj i julegave til barnet er en sikker vinder, for hvilket barn elsker ikke legetøj.

 Bøger eller computerspil:
En julegaveidé til barnet kunne være en god bog. Hvis barnet er for lille til selv at kunne læse endnu, kunne det være en spændende bog, som forældrene kunne læse højt til godnat-læsningen. Hvis barnet herimod selv kan læse kunne det være en eller flere bøger, som udkommer i en serie, som der kan fortsættes på efterhånden som læsningen går fremad. Herudover kunne et computerspil også være en glimrende idé til barnet. Der findes så mange forskellige computerspil, så om det skal være f.eks. Sims, League of Legends eller noget helt tredje, det er det helt store spørgsmål. Det kan være en god idé at finde ud af, hvad barnet spiller i forvejen, og så på denne måde guide sig ind på hvilken genre, der skal købes.
Gaver for hele familien
 Spil:
Når det kommer til at vælge gaver som hele familien gerne skulle kunne få glæde af, så vil et sjovt familiespil ramme perfekt plet. Der findes så mange forskellige spil, og lige meget hvilken slags spil familien er mest til, så er der helt sikkert noget blandt spiludvalgt, som alle sammen vil finde underholdende til den næste familiesamling.

 Film:
Endnu en gaveidé som hele familien vil kunne samles om er film. Det kan være, at der er en bestemt filmgenre, som det meste af familien kan lide eller en bestemt filmserie, som altid ses sammen. Hvis dette er tilfældet kunne en passende julegaveidé, som hele familien bliver glade for, være den nyeste film indenfor filmserien, som de elsker eller en prisvindende film indenfor den genre, som ofte er et hit blandt familiemedlemmerne.
Hvis du stadig står og er i tvivl om, hvad den bedste julegaveidé er, så er der masser af inspiration at hente lige

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.