Home » Sommer

Ideer til familie udflugt

 Når familien skal have en hyggedag eller en ferie sammen, kan hygge hurtigt blive afløst af skrig og skrål, såfremt man ikke har noget i baghånden. Dette har de fleste forældre sikkert prøvet, og ofte skal der ikke meget til før stemningen bliver vendt positivt igen.

 I denne artikel kan du finde ideer til gode familie udflugter, som ikke vil ruinere dig. Nogle udflugter kan laves ganske gratis, andre vil koste lidt, men samtidig give helt unikke familie udflugter, som man ikke vil være for uden.

 

Gratis familie udflugter.

 

Skal familie udflugten være gratis, er man selvfølgelig ofte afhængig af vejret. Har man små børn, kan en familietur med madpakke i den lokale park eller legeplads være hyggelig, og for de mindste børn er dette ofte en skøn måde at have en familie udflugt på.

 

Alt efter hvor man befinder sig i Danmark, kan man mange steder finde natur områder med søer, stranden ved Vesterhavet og lign. Som er ganske gratis, og giver mange gode oplevelser for hele familien. Her er det igen oplagt at have en god picnic kurv med, da der hurtigt opstår en naturlig sult, når man er ude i det fri.Eurotoys

 

Udflugter for hele familien.

 

Randers regnskov.

 

Har man muligheden for at besøge Randers Regnskov, kan det absolut anbefales. Dette er en ganske unik mulighed i Danmark, og dine børn vil elske dette sted. Randers regnskov er en dejlig oplevelse, man kan bruge hel dagen her, og store som små vil elske dyrene og de mange oplevelser, man får her.Kostumer til voksne


 

Når man vil besøge Randers regnskov skal man huske, at tøjet ikke må være for varmt, for der er tropiske temperaturer i selv regnskoven. Samtidig er luft fugtigheden meget stor. Man må gerne selv medbringe madpakken, hvis man vil spare lidt på udflugts budgettet, men ellers kan man også købe maden til billige penge.

 

Man kan sagtens selv gå rundt og få gode oplevelser i regnskoven. En anden mulighed er at følge de mange guider, som kan give god viden om dyrene, og alle de spændende ting man kan opleve her. Man går altid fra Randers regnskov med en god oplevelse, og dette kan klart anbefale, om en familie udflugt.

 

oplev Egeskov Slot.

 

Egeskov slot er et fantastisk sted, at bruge en familie dag på. Her får man store oplevelser blot ved at gå rundt og opleve slottet. Det er yderst velholdt, og indbydende for de mange familier, som laver udflugter hertil.

 

Der sker mange ting for børn på egeskov slot. Rundt om slottet, kan man finde store legepladser, spændende labyrinter, eller gå en tur på de store hængekøjer i træerne. Dette giver familien en sjov fælles oplevelse, som alt er gratis når entreen er betalt.

 

I laden kan man finde de skønne veteranbiler, som kan få alle drengehjerte til at banke. De store udstillinger af både veteranbiler og motor cykler, er et tilløbsstykke for mange dreng. For pigerne vil de små udstillinger af tøj fra gamle dage være spændende, og føre dem tilbage til fortiden.

 

Familieferie i København

 

En anden mulighed for en god familie udflugt er en tur til hovedstaden. København kan byde på mange flotte seværdigheder for både store og små, og efter en dejlig travetur til alle seværdighederne kan man slutte af i Tivoli som er et must for børnene.

 

Selve byen byder på mange gratis oplevelser. Her kan nævnes kongehuset ved Amalienborg, hvor man kan se Gardere, og rammer man et vagtskifte kan dette være en stor oplevelse i sig selv. Strøget kan byde på mange forskellige oplevelser og mennesketyper, men ofte kan man finde billige spisesteder her, hvis man ser sig for.

 

Du har alle muligheder for at give vinterferien et kulturelt indhold og nyde livet på cafeerne, der pryder gademiljøet. En teaterforestilling i Det kongelige Teater en også en super oplevelse for store og små.DuGlemmerDetAldrig.dk

 

København er meget børnevenlig. Her er der særlige menuer for børn, på restauranterne, og man finder altid plads til barnevognen i bussen eller metroen, og flere steder kommer børn gratis ind på museer. Udover Tivoli vil børn også nyde Købehavns Zoo, Rundetårn, børnebiograf, børneteater og cirkusmuseum.

 

En dag i København går hurtigt, og ønsker man en overnatning, findes dette også yderst prisbilligt på et af de mange hostels i København. Når man færdes i København, kan man nemt komme rundt med busser og Metro, som er funktionelle for alle. Man kan spare en del penge ved at købe et 10-turs kort, hvis man skal være der mere end en dag.Deluxe Wine


 

Inden udflugten starter kan man købe et Copenhagen Card, og spare mange penge. Dette kort giver dig gratis indgang til 65 museer og attraktioner, gratis tog, bus og metro. Man kan også opnå flere rabatter på seværdigheder, aktiviteter, restauranter. Et Copenhagen Card tjener nemt sig selv ind, hvis man er en hel familie af sted.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.