Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Ideer til efterårsferie

Når efterårsferien melder sin tid, får mange børn og forældre en velfortjent ferie uge, som gerne skal nydes i fulde drag. Vi kender det alle forestillingen, om hvad ferie idyl er, og når familien så bliver samlet i et lille sommerhus og efterårsvejret driller, starter balladen.

I disse tilfælde, er man nødt til at finde nogle gode alternativer, så man som familie får nogle gode oplevelser i efterårsferien sammen. For mange børn er det sjovt at tæske forældrene i diverse børnespil, men efter nogle dage inden døre kan kedsomheden begynde at melde sig, og her kan gode råd være dyre.
Se de mange gode last minute tilbud på poolhuse fra Luksushuse.dk
Gode efterårs aktiviteter

Efteråret er ofte præget af lange regnvejrsdage, og skulle man rende i en efterårsferie, hvor regnvejret for alvor, tager fat i Danmark skal man ikke lade dette ødelægge feriestemningen.

Her kan man lave sjov med børnene i regnen, så frem alle mand har noget godt solidt regntøj og gummistøvler på. Tag børnene med ud i regnen med gummistøvler på og nyd vandpytter, og det våde græs med regntøjet på.

Når man tager børnene med ud i regnen og giver plads og tid til at udforske vandpytterne, måske samle vand op i regnmålere, som man selv kan lave af gamle sodavandsflasker, vil både børn og forældre blive aktiveret på en sjov måde.

Man kan også nyde en lang gåtur, hvor alle må hoppe i vandpytter, for efter en kold tur kan man komme ind og få varmen igen. Ideerne er mange, når regnen vælter ned, og man behøver ikke holde sig inden døre hele dagen.

Der findes utallige ideer til udendørs sjov, selvom regnen falder ned, og dette kan ofte more hele familien at deltage i. man kan også finde indendørsaktiviteter, som er sjove for hele familien.

En god ide i efterårsferien er at tage en tur i biografen, besøge svømmehallen eller lave små kreative hobby ideer, hvor man rigtig kan lade kreativiteten råde. Mange børn vil elske at bygge huler indenfor, og kan ofte få en hel dag til at gå med at lege i hulen.

Man kan også besøge nogle af de mange spændende indendørs legecentre. Her kan hele familien være med, da mange legelande har forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

En anden mulighed er et besøg på for eksempel Daugbjerg kalk miner. Dette er en helt unik oplevelse, hvor man kan forsøge at få et billede af de fantastiske flagermus, som sidder tæt i de små gange. Det kan anbefales, at få en guide med, så man kan høre den spændende historie om Jens Langkniv.

Når familieferien melder sin ankomst, kan man med fordel have nogle sjove planer klar på forhånd. Dette kan man finde inspiration til på nettet, hvor der findes mange sjove ideer børn og voksne kan lave sammen.Klik her og få et godt tilbud på leje af sommerhus.

Mange børn synes, det er sjovt, at være sammen med deres forældre om små aktiviteter, så ofte kræver det ikke en masse forberedelse. Man kan for eksempel lade børnene være en del af køkkenet, og bage nogle lækre boller, som familien kan nyde sammen sidst på dagen.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.