Home » Hund

Hund med på ferie

At holde ferie med sin hund er faktisk skønt, og du finder mange muligheder for dette både i Danmark og uden for landet. For mange hundeejere bliver ferien til side sat, fordi tanken om at lade hunde blive passet i en dyr pension, er ganske uudholdelig. Dette er ikke fordi, dyrene ikke har det godt, men tanken om at skulle undvære dem, er svær for mange.
Den bedste mulighed for at læse dette problem, vil være at medbringe hunden på ferien, og så se alle mulighederne, frem for begrænsningerne. Dette kan heldigvis lade sig gøre mange steder i Danmark og udlandet, og mange hunde elskere nyder ferien med deres hund hvert år.

Når man planlægger sin ferie, skal man ikke lade sig stoppe af besværlige regler. Rejser i rundt med tog eller bus, kan man sagtens have hunden med. De små hunderacer, kan du tit have i en taske, som er beregnet til rejsen, og disse vil ofte kunne rejse gratis med tog og bus i Danmark. I udlandet vil det koste en smule. De store hunde skal være i snor og disse vil ofte koste en børnebillet. PetDreams – Lækkert tilbehør og luksus til hund og kat.

Find et sted til din hundeferie

Når man vælger, hvor ferien skal gå hen, er det vigtigt at undersøge, om man må have hund med, der hvor man skal bo. Mange feriegæster oplever hurtigt, at ikke er noget problem at have sin hund med, selvom man for eksempel skal bo på hotel eller kro. Mange hunde elskere har god erfaring med at bo på hotel eller kro med hunde, og der findes mange muligheder på nettet hvor dette er muligt.

Du skal selvfølgelig altid være opmærksom å, omferien er udtænkt, med hunden i fokus og til dette får du her et par tips, til din hunde ferie planlægning.

  • Når du bestiller hotel, lejlighed, eller ferie hus skal du altid undersøge om hunde må være der. Du skal også informere om at du har en hund med, så udlejeren ved det, når I ankommer.
  • hvis det kan lade sig gøre så book en lejlighed eller værelse i stueetagen, for så kan hunden have mulighed for at komme ud og tisse.
  • Mange hoteller og ferie huse opkræver lidt ekstra hvis du har hunde med. Dette er ofte et symbolsk engangsbeløb, fordi det vil kræve lidt ekstra rengøring, når hunden bor der i længere tid.
  • Når du lader hunden være alene på hotellet, skal du sætte skiltet ”Vil ikke forstyres ” på døren, så der ikke pludselig kommer fremmede ind til den. Det bedste er selvfølgelig at tage hunde med, da mange hunde bliver utrygge på fremmede steder.
  • Flere hunde venlig steder tillader også hunde i restauranten. Har du hunden med, er det en god ide at vælge et bord ude i siden. På den måde kan hunde ligge uforstyrret og slappe af under bordet, mens I nyder middagen.
    PetDreams – Lækkert tilbehør og luksus til hund og kat.


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.