Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Hotel i Billund

Som ferieby kan Billund byde på næsten alt. Byen har i mange år været centrum for børnenes paradis, som er det verdens kendte Legoland. Herudover kender mange danskere også byen for den store lufthavn, hvor man nemt og hurtigt, kan komme ud i verden.

Billund kan dog også byde på meget mere end de verdens kendte attraktioner. Du kan få en aktiv ferie i flot natur med nogle af Danmarks bedste cykelruter, leje et sommerhus og holde ferie ved nogle af de skønne fiske søer eller shoppe i det alsidige handelsliv, samt opleve et væld af kulturelle og historiske ting.
Billund Kommune er placeret centralt i Jylland, og med byen som udgangspunkt kan nå både Vesterhavet og stranden, bøgeskove, hede eller en stor by.

Legoland, et paradis for børn og barnlige sjæle

En ferie i Billund vil unægtelig indbyde til et besøg i Legoland. Legoland er et kæmpe legeland, som er opbygget i Lego. Det er imponerende og fyldt med aktivititeter for store og små. Den store nyhed i legoland år 2012, er det nye Polar Land. Kom helt tæt på de levende pingviner i Pinguin sea.

Det er meget betagende, hvad Legoland kan fremvise i Miniland. Af mange tusinder små Lego klodser kan du opleve de største attraktioner fra hele verden, fremstillet på en helt unik måde. Det er betagende for både store og små. En tur i Legoland vil uden tvivl gøre din ferie helt fantastisk. Se de mange gode last minute tilbud på poolhuse fra Luksushuse.dk

Ferie ophold i Billund

Giv dine kære en velfortjent pause fra en travl hverdag og bestil din ferie i Billund. Byen byder på mange muligheder for ferie ophold. Man kan vælge mellem 37 hoteller, 14 feriecentre og hytte byer, 13 campingpladser med hytter og 3 vandrerhjem.

I de senere år har det store Lalandia ferie center været trækplaster for børnefamilier. Her er du garanteret børnevenlighed, og kan finde alt fra et legeland, til det store badeland Aqudome. Her er feriens bedste vand rutschebaner. Nogle er vilde og med fart på, andre rolige og indbydende for de mindste.

Mange vælger i dag at holde deres ferie med børn i Lalandia i Billlund og så kombinere opholdet med et visit i Legoland, som ligger lige ved siden af. En ferie i Billund vil være en oase i din travle hverdag, hvor tiden bruges sammen med dem, du holder allermest af.

Det er umuligt at kede sig på en ferie i Lalandia, for der er aktiviteter for enhver smag. Efter en tur i Lalandia Aquadome, kan I kaste jer ud i mange andre aktiviteter såsom bowling, minigolf, Monky Tonky legeland, sportshal, fitnesscenter og meget mere.

Ligeledes finder i flotte indbydende restauranter med et stort udbud af lækre retter og masser af underholdning i form af sceneshows. I bor i dejlige feriehuse, hvor privatlivet kan nydes. Det meste af de ting Lalandia byder på, er gratis, når først i har bestilt ferien her, og så er det bare om at nyde en afslappende og sjov ferie. Forkæl dig selv og dine nærmeste med en ferie i Billund. Se de mange gode last minute tilbud på poolhuse fra Luksushuse.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.