Home » Fødselsdag

Halvtreds års fødselsdag

Når man taler fylder halvtreds, er der tale om en af de helt store runde fødselsdage. En 50 års fødselsdag er en halv 100 års fødselsdag, som i sig selv er en mærke dag, men samtidig er 50 års fødselsdagen en markering af det  store midaldrende liv.
50 års fødselsdagen fejres ofte med en helt stor fest, og denne fejres efter traditionerne med det flotteste tøj, slips, 3 retters menu, taler, festsange, musik og natmad. Mange vælger at holde festen i et  forsamlingshus, hotel, eller et telt i haven, hvis årstiden er til det. Festen er naturligvis personlig, for det er fødselaren, der fejres

 man kan selvfølgelig fejre en halvtreds års fødselsdag på forskellige måder. Nogle foretrækker et åbent hus arrangement, hvor festen varer hele dagen, og her kommer venner, familie og kolleger  forbi og lykønsker fødselaren. Andre fødselarer ønsker ikke at holde en stor fest med det store postyr, og vælger i stedet at tage på en lille rejse med den nærmeste familie.

 Man kan ikke komme uden om at 50 års fødselsdagen er speciel i forhold til andre runde fødselsdage. For eksempel fejres dagen af arbejdsgiveren, som giver fri på selve fødselsdagen. Dette betyder, at mange halvtreds års fødselsdage starter med et morgenbord for venner og kolleger, der kan komme omkring til kaffe og en dram.

Gaverne til en 50 års fødselsdag

 

En fødselsdagsgave til en 50 års fødselsdag  bør være personlig og luksuspræget. Gaven skal selvfølgelig være en overraskelse for fødselaren, og kan sagtens være en oplevelse, som gives på selve fødselsdagen.

 Når man har nået det halve hundrede år, er en særlig dag rundet, og man har fortjent en perfekt gave denne dag. Ofte oplever man, at fødselaren ikke mangler noget, og derfor ikke har en lang  ønskeliste. Det betyder dog ikke, at man ikke skal give en gave. Tvært imod kan man tænke alternativt, og give en overraskelse som 50 års gave i form af et gavekort til en oplevelse.

 Undgå at give rødvins gaver, da det ofte er et sikkert fejlskud, fordi mange ofte giver en rødvinshilsen, og en fødselar vil ofte få mange flasker rødvin denne dag. I stedet kan man tænke alternativt og finde noget sportsudstyr, som fødselaren måske ikke vidste han eller hun kunne bruge.

 Man kan også give et gavekort til en særlig anledning,. For eksempel kan man give en aften i champagnens tegn, hvor man med veninderne kan nyde nogle timer, hvor man kan smage spændende champagner i flere kulører, udviklingstrin, sødmegrader, med og uden fad og så videre.

 Underholdning til halvtreds år fødselsdagen.
Find og book musik og underholdning her:

 

Skal du til 50 års fødselsdag og mangler du et sjovt og festligt indslag til ære for fødselaren, så kan man lade andre står for dette, som en del af en overraskelse til festen. Man kan som vært ved fødselsdagen, sørge for at der kommer godt gang i festen, ved at lave små rollespil, som skal spilles under middagen.  Man giver blot gæsterne en seddel under tallerkenen. De små sedler bliver styrende for, at der hele tiden sker noget nyt under middagen.

Man kan også skrive eller få skrevet en personlig sang til fødselaren. Der findes mange sjove udgaver af halvtreds års sange, som egner sig godt til denne fødselsdag. For eksempel kan man finde en sjov hatte sang, som synges af alle, og imens tager fødselaren hatten på. Hatten flytter sig til  gæster, efter indholdet i versene for eksempel, gæsten med de tynde lår, krøllet hår, briller på osv.

Få 5 Tilbud På Din Festmusik Indenfor 24 Timer


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.