Home » Konfirmation

gode ideer til konfirmationsgaver

Konfirmationsgaven til konfirmanden kan være svær at finde, især hvis konfirmanden ikke selv har den lange ønskeliste klar. Penge står øverst på de fleste ønskelister, da mange konfirmander gerne selv vil købe, hvad de har lyst til.

 Hvis man vælger at give konfirmanden penge, kan man finde på en sjov måde at give gaven på, så der ikke bare dukker et telegram med penge op.
En konfirmationsgave skal være speciel, og for mange må gaven gerne give et minde, som konfirmanden altid vil kunne huske. Da gaven både skal være specielt og anderledes, kan det være en god ide at give en oplevelse, en god gerning eller lignende. Dette kan kombineres med et penge beløb til konfirmanden, så flere får glæde af gaven.

Ønskeliste til konfirmation

En ønskeliste til konfirmation er selvfølgelig ikke endegyldig, men her kan du måske finde nogle ideer, som du kan bruge til gave til din konfirmand. Her kan man få inspiration til konfirmations gaverne, og der er selvfølgelig forskel på om det er til en pige eller en dreng. Dog kan flere gaveønsker bruges til begge køn.
De fleste konfirmander ønsker sig penge. Dette har i mange året været i toppen af ønskelisten hos både drenge og piger. Mange konfirmander bruger en del af pengene til blå mandag og resten sættes i banken til en opsparing. Penge er dog sjældent en sjov gave, så her må man være kreativ i indpakningen, og gøre gaven festligt. Man kan for eksempel lave et pengetræ, give en sparegris eller lignende.
Man kan også lave en bankkonto, hvor pengene kan sættes ind på eller give konfirmanden sine første obligationer eller aktier. En anden mulighed er en oplevelse. En oplevelsesgave er individuel, og gives alt efter hvem og hvad konfirmanden har interesse for.

Oplevelsesgave til konfirmation

Eksempler på oplevelsesgaver til konfirmander kan være en køretur i Ferrari, en dag som pilot, en tur på jetski og meget andet. Klik her og find oplevelsesgaven til konfirmanden her. Alle-gaver.dk
Som forældre til konfirmanden kan man også vælge at booke en sjov eller flot bil til konfirmationskørsel på selve dagen.

Dette vil uden tvivl skabe glæde og mulighederne for køretøjer til konfirmationskørslen er mange. Overrask konfirmanden med en smart Ferrari, en fed motorcykel, eller en smuk, pyntet veteran bil. Man kan booke bilen i hele landet og lade konfirmanden køre standsmæssigt fra kirken til festlokalet.

En anden god konfirmationsgave er et fladskærms tv. Denne gave kan gives både til piger og drenge, og står ofte højt på ønskelisten, på ligefod med gaver som computer, bærbar PC, Ipad, Iphone osv. Apples iPhone er en god funktionel telefon, med de nyeste apps. Find Iphone eller tilbehør til iphone her.
Mange konfirmander ønsker sig også et godt digitalkamera. I dag fås digitalkameraerne i en smart, lille model, i lommestørrelse. Mange konfirmander bruger i dag telefonen til alt, men et godt digitalkamera er stadig populært.Tilbehør til iPhone, Samsung, HTC, Nokia, og Sony til faste lave priser

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.