Home » Konfirmation

gode ideer til konfirmation

Når konfirmationsbordet er flot dækket op til konfirmationsmiddagen, begynder sommerfuglene, at melde sig i maven hos konfirmanden og familien. For de fleste familier er en konfirmationsfest en stor dag, og mange vil gerne gøre noget ekstra ud af denne festdag.


Egentlig betyder konfirmationen, at det unge menneske siger ja til gud, men i dag betyder konfirmationen også meget mere, da man symbolsk taler om, at det unge menneske nu træder ind i de voksnes rækker. Som forældre vil man gerne gøre konfirmationsdagen helt unik, for man fejrer denne dag, at ens barn er ved at være voksen. En konfirmationsfest skal være speciel og mange sparer op til den perfekte konfirmation, gennem mange år.

Gør konfirmationen unik.

Man kan som forældre og konfirmand gøre konfirmationsdagen unik på mange måder. Faktisk kan man allerede i indbydelse, sende et signal om, at denne dag er speciel. Man kan fremfor den traditionelle indbydelse lave en hjemmeside med invitationen. Her kan man både invitere, lave ønskeliste og have billeder fra barndommen lagt op. Efter festen kan man lægge billeder fra festen ind på hjemmesiden.
For gæsterne er det nemt at følge konfirmationsdagen på denne måde, og efter konfirmationen, har konfirmanden en gæstebog, fyldt med de bedste minder fra dagen.
En konfirmation kræver et budget, som indikerer, hvad man kan bruge på de forskellige ting til festen. Når man for eksempel skal bestille konfirmationsmaden, er det en fordel at have et overslag, så man ved om man kan købe maden udefra eller selv skal lave maden eller noget af maden.
Noget som kan skabe glæde og overraske konfirmanden er en sjov transportform fra kirken til festen. Det bliver mere og mere brugt, at man finder et sjovt, alternativt køretøj, som transporterer konfirmanden standsmæssigt. Det kan være alt fra limousine, veteran bil, eller en fed motorcykel. Find kørsel i hele Danmark til konfirmation her. flot konfirmationskørsel

Underholdning og indslag til konfirmation

Til konfirmationen er der altid en form for underholdning. Det kan være de traditionelle takkesange fra konfirmanden til forældre og søskende, men det kan også være taler fra forældre til konfirmanden. Skal konfirmationen være mere end dette kan man med fordel finde alternativer til underholdningen.
I dag kan en jukeboks til konfirmationsfesten, skabe en god stening til festen. En jukeboks kan spille rolig, hyggemusik, mens man spiser, og ønsker konfirmanden det, kan den spille op til dans senere. Herudover kan den skabe glæde ved at gæsterne selv kan være med til at bestemme musikken til festen.
Man kan også leje en professionel taleholder, som på underholdende vis kan fremhæve nogle af de karakteristiske træk konfirmanden har. Ofte er dette et godt valg, hvis man selv har svært ved at holde talen.
I stedet for en tale, som underholdning, kan en professionel tryllekunstner, også være en sjov form for underholdning til konfirmationen. Find den helt rette underholdning til konfirmationen her. Book musik og festlig underholdning til konfirmationen online


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.