Home » Uden for kategori

Gaver til jubilæum

Gaver til jubilæumLigesom alle kan fejre sin fødselsdag, og alle gifte par kan fejre bryllupsdag, har  firmaer, ansatte, og forretninger jubilæum. Et jubilæum kan fejres med jævne mellemrum. I mange tilfælde kaldes det både for fødselsdag og jubilæum. Man fejrer oftest jubilæum ved 10, 25, 50, 75, 100 år etc.

Er man ansat i et firma i mange år, kan man have jubilæum i firmaet. Ved ansættelse på samme arbejdsplads, kan man fejre sit jubilæum med en reception, når man har været ansat i 25, 35, 40, 45 og 50 års.

Er det virksomheden, som fejrer et jubilæum sker dette efter 25 år, og derefter 50,75,100 pr osv. En virksomhed kan altså først fejre jubilæum, når den har eksisteret i 25 år.Alle-gaver.dk

Gaveideer ved jubilæum

Ved en jubilæumsreception for et firma kan det ofte være svært at finde den rette gave. Her bliver man ofte inviteret med, hvis man er leverandør, kunde eller fordi du kender ejerne af firmaet. Selvfølgelig spiller det en rolle, hvorfor du er inviteret med, og hvor godt du kender personerne, som holder receptionen.

Rødvin er et sikkert fejlskud, da tanken om at et stort firma skal sidde og nyde gaven, ikke harmonere særligt godt.  I stedet kan man tænke alternativt og finde sportsudstyr til glæde for alle ansatte i firmaet, et kniv sæt til fælleskøkkenet, musik til det fælles radioanlæg, som de fleste firmaer har osv.
find ideer til jubilæums gaver her:

Man kan også give et gavekort på en særlig anledning. For eksempel en aften i champagnens tegn. Champagne er en mousserende vin. I løbet af nogle timer kan man  smage spændende champagner i flere kulører, udviklingstrin, sødmegrader, med og uden fad etc.

Mulighederne er mange man skal blot forsøge at ramme, så alle i firmaet kan få glæde af gaven. Malerier, flotte oliventræer og andet er også gode gaveideer, når man skal til reception.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.