Home » Barnedåb

Gaver til barnedåb

Gaver til barnedåben skal være betydningsfulde for både de nybagte forældre og for babyen, som modtager gaven. En gave til barnedåb er ofte en klassisk gave, som ikke umiddelbart skal byttes igen, og derfor kan det være svært at finde gode ideer til dåbsgaven.

For en baby på et par måneder er gaven ofte ikke så vigtigt, men giver man en gave, der bliver til et minde, vil både barnet og forældrene mindes dagen og gaven i mange år efter. Nogle forældre har en lang ønskeliste klar til dåben, men s andre ikke har specifikke ønsker, og så skal man selv til at være kreativ.

Klassiske ideer til dåbsgaver.

I den klassiske afdeling for dåbsgaver finder man sølvgaverne. I dag findes der sølvgaver til barnedåben i mange udformninger. Man kan gå efter den klassiske baby spisesæt i sølv, hvor man giver en baby gaffel, ske og kniv i et flot sæt.

En anden dåbsgave i den klassiske udgave er et smykke til pigen. Her kan man finde mange søde børne smykker, som kan blive et godt minde. For drengen kan man i stedet vælge en sød sølv sparegris som i dag fås i mange forskellige udformninger.

Man kan til begge køn finde mange flotte sølvgaver så som et dåbsrør i sølv, hvor man kan have barnets dåbsattest i, eller en sød sølvæske til mælketænder, som samtidig er en pæn pyntegenstand. Man kan også give en sølvsparegris men penge i til en god børneopsparing.


Ideer til sjove dåbsgaver

Af de mere sjove dåbsgaver kan det anbefales at man kigger på moden og hvad der er in i dag. En anden god dåbsgave er en gave med en indgravering af dåbsbarnets navn og fødselsdag. Dette anses af mange forældre som en god tradition at give barnet en unik gave med indgravering.
Legetøj der udvikler en anden god ide til dåbsgaven.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.