Home » Barnedåb

gaveideer til barnedåb

For nybagte forældre kan det være svært, at finde gode dåbsønsker, til en baby på et par måneder, da mange forældre oplever, at de ikke lige mangler noget nu og her. På samme måde kan man som gæst til dåben opleve, at gode ideer til dåbsgaven kan være svære at finde på. Dette er især gældende, hvis der ikke er en god ønskeliste fra forældrene.
I denne artikel får du gode ideer til gaver til barnedåen, som både baby og forældre vil sætte stor pris på. En god regel er at dåbsgaven skal være mindefuld for forældrene og i nogle tilfælde kan gaven også være et godt minde for barnet, når det bliver ældre.

Klassiske dåbsgaver.


Dåbsgaver er ofte forbundet med en ide om at gaven skal holde i mange år. Her kan man finde nogle klassiske gaver i sølv, som barnet kan værne om til det bliver voksent. Gode gaveideer i sølv kan være et liste dåbsrør i sølv, hvor man kan opbevare dåbsattesten i, eller en fin sølvæske til mælketænder, som også vil være et dejligt minde for barnet i fremtiden.

En anden klassiker i sølv afdelingen kan være en sparegris med penge i, eller et flot smykke. Smykket er dog mest velegnet til piger. Smykker er generelt en klassisk dåbsgave, da denne også kan bruges mange år frem. I dag kan man finde et væld af flotte sølv sparebøsser i forskellige udformninger, og denne dåbsgave forgår ikke med tiden.

Ideer til moderne dåbsgaver
Af de mere moderne dåbsgaver kan man i dag finde de utrolig søde Kay Boyesen aber, bamse, elefant eller fanebærer, og dette er en meget populær dåbsgave, som passer til babyen i mange år. De vil ofte være til udsmykning af børneværelset. Ideen med de moderne figurer er at de er klassiske og flotte, og ofte kan de holde hele livet. .

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.