Hjem » Gaveideer

Gaveide til ham og hende

Når man skal finde gaven til en mad eller kvinde, der har alt, skal man nogle gange tænke kreativt og nyt. Som noget helt nyt kan man nu få en vejrstation, som er helt unik. Med denne vejrstation kan man nemt og enkelt få informationer vedr. indeklimaet i huset, vejrprognoser for de næste 7 dage og meget mere.
Vejret er noget alle taler om, og noget alle har en holdning til. Nu kan du give en unik gave til en du holder af, eller give dig selv, en mulighed for at forbedre dit klima inde på en helt ny måde. Ved at bruge den nye Netamo WIFI vejrstationkan man få helt friske og detaljeret informationer om vejret ved hjælp af vores WiFi-netværk og NetAtmo WiFi Vejrstation.

Det består af to enheder. En skal man installere indendørs. Her vil den måle og oplyse om den temperatur, luftfugtighed, lufttryk, CO2-indhold samt lydniveau, der er i dit hus. Man kan købe op til 3 enheder, så det er muligt at måle i 3 forskellige rum i huset.
Med den indendørsenhed får man alle mulige informationer, som man kan bruge til at skabe et sundt indendørs miljø.
Den anden enhed er til udendørs målinger, og er helt trådløs og batteridrevet, og denne skal man installerere udendørs, hvor den måler temperatur og luftfugtighed. Ved at bruge en gratis konto på NetAtmos’ hjemmeside eller i gratis-app’en netatmo i din telefon, får man nu grafer, diagrammer, prognoser og al mulig information, som man kan tænkes at få brug for eller ikke får brug for – uanset hvor i verden du befinder dig.

Når du har fået sat din nye vejrstation op, er det nemt at begynde at tilpasse og ændre dit inderdørs miljø, så du får et sundere miljø i hjemmet. Dit indendørsmiljø med temperatur, frisk luft og lydniveau kan du påvirke, ved at læse og følge de statistikker og grafer, der kommer frem på din telefon vis NetAtmol. Udendørsmiljøet er det lidt sværere at påvirke, men her kan din nye vejrsation fortælle dig om der er dårligt vejr derude eller forude, så du slipper for at opleve det selv.
Mange ønsker at skabe et sund miljø særligt i stuen og soveværelset, og her er det muligt at tilkøbe en ekstra indendørssensor, hvis du eks. vil kontrollere kvaliteten i mere end ét rum. Op til 3 ekstra sensorer kan kobles til vejrstationen.
WiFi regnmåler kan oså tilkøbes til din vejrstation. Den fortæller dig, hvordan det står til med blomsterne behøver at blive vandet, eller om der er risiko for oversvømning. Den tilsluttes let til din NetAtmo via WiFi og regnmængden, via en direkte graf i app’en! Regnmåleren monteres enkelt i haven eller på balkonen med en normal skrue.

Den trådløse vejrstation, er kompatibel med smartphones, tablets og computere, og måler både indendørs- og udendørsmiljøet. Den kobles nemt op og det kræver en hovedenhed for at køre indendørs- og regnsensoren. Indendørssensoren kobles til en el kontakt og måler temperatur, luftfugtighed, lufttryk, CO2-indhold og lydniveau, hvor i mod udendørssensoren drives af 4 AAA-batterier (medfølger) og måler temperatur og luftfugtighed.
Vejrstationen er lavet i flot smart design i aluminium, og indbygget i app’en er en meddelelses rude der kan give dig meddelelser, f.eks. om du bør åbne et vindue, for at skabe et bedre miljø i huset. Den kan række op til ca. 100 meters rækkevidde mellem sensorerne, og fremviser en 7-dages vejrprognose.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.