Home » Fødselsdag

Gave til venindes fødselsdag

Din veninde er der for dig hele året, og det skal hun da belønnes for til sin fødselsdag. Derfor vil mange piger, også gerne finde en god gave til veninden, som i hverdagen er helt uundværlig.

At finde den rigtige gave, som signalerer, at du holder af hende og ikke kan undvære hende, kan godt være svært, men her får du nogle ideer, som de fleste piger vil sætte pris på.

Gode venindegave idéer til fødselsdagen

Lækker. design – laveste priser…klik her. Trendyliving.dk

En tøse tur


Det er altid en gave, som vil blive værdsat, og som oftest kommer til at give meget igen til jeres venskab. En rigtig god fødselsdagsgave kan være et gavekort til en rigtig tøse tur på café, hvor man kan hygge sig og snakke om al den nye sladder. En cafe tur sikrer også, at i får set hinanden, hvis I begge to har lidt travlt! Find den helt unikker venindengave og oplevelse her


Gavekort på et værelses make-over

Dette er ogalbumså en gave, som veninden vil sætte stor pris på. Giv din veninde et gave kort, hvor I sammen kan sætte et værelse eller en stue fuldstændig i stand. Her skal selvfølgelig maling til væggene, flyttes rundt på tingene, og måske laves nogle nye kreative malerier. Dette er en uvurderlig veninde gave til fødselsdagen, og kan nydes i flere år efter. Samtidig får I, som veninder en god oplevelse sammen.

Et veninde album


Som en god veninden har man ofte tusindvis af søde og sjove billeder af jer begge to sammen. En god fødselsdaggave til veninden kan være, at lave et flot fotoalbum med disse fotos, og så dekorere med glimmertusser, så den bliver ekstra fin. Hertil skal der selvfølgelig, skrives søde og små kommentarer, eller tegnes sjove billeder rundt omkring på siderne, så fotoalbummet får et personligt præg.

Skønheds date


En god veninden gave kan også være et lækkert gavekort til en luksuriøs behandling hos et spabad, hvor man sammen kan nyde en dag som en rigtig berømt. Hos flere velkendte skønhedssaloner kan man, vælge alt muligt forskelligt, så det behøver ikke koste en formue.Det vigtigste er, at man har en aftale om at få ordnet jeres negle sammen.Køb voks fra Attitude online fra MilleM.dk. Klik her

Giv en unik oplevelse


Vil du virkelig give din veninden en fødselsdagsgave, som bliver værdsat, så finde en god oplevelse, som I sammen kan se tilbage på om nogle år. For eksempel kan man give en hyggelig tur i biografen efterfulgt af lækker mad derhjemme eller tag til en fed koncert med hendes yndlingsmusiker.

En personlig venindekurv


Lav en lække, personlig kurv med alle de ting, du ved, at din veninde mangler eller holder af. Måske har du bemærket, at hun klager over hendes tørre hænder og hud, og så kan du , som en opmærksom veninden give en hende en god creme, som kan hindre dette. Giv hende en lækker fugtgivende creme eller nogle varme vanter, så du viser hende, at din gave er personlig og gennemtænkt.:

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.