Home » Fødselsdag

gave til mormor

En ting er at købe fødselsdags gaver til kæresten, søskende eller forældre. Det kan være svært nok at finde på noget til dem. Noget andet er gaven til din gamle, dejlige mormor. Ofte har ældre mennesker alt, hvad de behøver, og dermed bliver din opgave sværere, for når du giver en gave, skal det både være noget brugbart, og en gave der skaber glæde. Bedsteforældre og ældre mennesker sætter utrolig pris på de gaver, de får, og derfor er din indsats i jagten på den rigtige gave, også endnu vigtigere her.

En gave til din mormor vil blive vist frem til venner og familie med glæde og kærlighed.Lækker. design – laveste priser…klik her. Trendyliving.dk

I denne artikel får du ideer til gaven til din mormor. Du vil finde ideer, som er prisbeviste, mindefulde og frem for alt ideer, som din mormor højst sandsynlig vil sætte utrolig stor pris på.

Det kan godt ske din mormor har alt, men at overraske et andet menneske du holder af, er altid en god gave i sig selv. Husk det er ofte tanken bag, der tæller specielt for et menneske der vitterligt har alt.

De bedste gaveideer til mormor

En gave sender et signal om, hvem du er, og hvad personen du giver den til, skal føle for dig. Gaver kan sige mere end ord, når tanken bag er gennemtænkt og omsorgsfuld. Særligt for ældre mennesker, som har alt kan dette være rigtigt.

En god gaveide til din mormor er en gave, der varer længe. Her tænker jeg på et abonnement, på de hverdags magasiner og blade din mormor holder, og bruger penge på at købe hver uge. Hvorfor ikke lette hverdagen og give din mormor et års abonnement på for eksempel Familie Journalen, Se og hør eller Ude og hjemme?

Du skal selvfølgelig vide, hvad der interesserer din mormor, men et abonnement er ofte det ældre mennesker ikke selv bestiller, fordi det kan forekomme uoverskueligt for dem.
Alle-gaver.dk
En anden gave ide til din mormor kan være en gave af minder. Her tænker jeg på billeder af familien, børnebørn sat kreativt op i for eksempel en foto bog, en års kalender med billeder eller en smuk fotoramme.

Tegninger lavet af de mindste, skaber også altid glæde, og her kan du være behjælpelig med at skrive en historien ned, som dit barn har fortalt til tegningen. Du kan også få fat på en maler og få lavet et flot maleri af hele familien.

Det kan selvfølgelig være mere bekostelig gave, men ofte kan du finde amatør malere, som kan lave de flotteste malerier til små penge.

Andre gode gaver ideer til mormor

Når du skal købe en gave til din mormor, kan det være svært at få en ønskeseddel, for ældre mennesker har ofte alt, hvad de skal bruge. Ikke desto mindre kan du altid finde en god bog, som vækker interesse.

For eksempel en af de mange selvbiografier, der bliver lavet i dag. Gode gamle danske film klassikere er også et hit, og hvem kan ikke stadig falde i svime over Dirch Passer, Morten Korch film eller Matador serien. Andre film som dokumentarfilm er også gode gave ideer.

Er du til gavekurve kan du selv lave en, og her i kan du komme det meste, som du ved din mormor ønsker sig.

Tag en flettet kurv med håndtag og køb lækre cremer fra Matas, en lækker te, kaffe eller chokolade og krydr det for eksempel med et par varme hjemmesko.

Du vil blive forbavset over, hvor stor glæde en købmandskurv kan gøre, og hvor meget det kan lette dagligdagen for en pensionist.

Har du et større beløb at give gave for kan et lækkert wellness ophold for hele familien anbefales. Eller hvad med en tur i Jesper Hus blomsterpark eller Lalandia, hvor din mormor kan afstresse, mens de mindste i familien morer sig i vand og legeland.

Generelt er en gave, hvor der er tid til samvær, en gave som skaber glæde og varme for hele familien, og det er ofte det et ældre menneske ønsker sig.

Den kreative gave

Vil du gerne tænke mere kreativt og give en personlig gave, kan du glæde din mormor med flotte hjemmelavede køleskabsmagneter, en flot halskæde eller armbånd, lave spændende vaser eller fade i keramik eller glas eller et maleri du selv har lavet.
Der er ingen tvivl om, at en gave du har lavet selv vil skabe stor glæde hos din mormor.

Når du skal finde en gave til din mormor er det vigtigt at sætte sig ind i et ældre menneske hverdag og tanke gang, for ved at tænke nyt og kreativt kan du ramme netop den ting, som gør din gave helt speciel.

Husk at for ældre mennesker er det tanken, der tæller og en gave hvor man kan se engagement, minder og kærlighed tæller ofte dobbelt op her

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.