Home » Uncategorized

Gaven til kvinden der har alt

Når man har sendt alle invitationer ud til fødselsdagen skal ønskelisten laves, og det kan nogle gange vær svært, at finde på gode ideer til gaver. Selvfølgelig kan man opfinde en masse unødige ting til en ønske seddel men dybest set er det rarest at få nogle gaver man ønsker sig.

Når gaven til den runde fødselsdag, jubilæum eller julegaven skal være praktisk kan man med fordel ønske sig ting, som kan bruges hver dag. De fleste kan bruge et varmt tæppe, et part varme hjemmesko eller andre hyggeting, som hele familien kan få glæde af.

Giv en gave der varmer.

I dag kan man få en videre udvikling af det lækre uldtæppe eller plaiden, så den fremstår helt simpel, smart? Her kan anbefales tæppet, som er et stykke stof, du lægger hen over dig for at holde dig varm, men som har ærmer så man samtidig kan læse eller lave noget på sin computer, uden at tæppet glider ned, og man kommer til at fryse om skuldrene og armene, ja måske hele overkroppen.

Tæppet er et langt, blødt fleece-tæppe med ærmer og det fås i flere farver, er i 100% polyester, og så kan det maskinvaskes. Det måler ca. 152cm x 214cm, hvilket er rigeligt til at dække sig godt ind og holde varmen en kold vinteraften. Find et lækkert snugrug tæppe til gaven her!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.