Home » Artikler

Forhandlere af Skagen ure

Der findes en række forhandler af Skagen uret i Danmark. Næsten enhver guldsmed har Skagen uret med i sit sortiment.

Vi du ikke ud og lede kan du købe uret på nettet, og en række andre butikker har uret med i deres sortiment. Her vil du også finde en større udvalg end i mange af de fysiske butikker.

Skagen ure er 100 procent dansk design, men netop solgt til amerikanske Fossil. Det tror jeg dog ikke vil ændre på den grundlæggende danske design idé.

Mærket Skagen Ure har gennem flere år markeret sig både i Danmark og udenfor landets grænser. Det er karakteristisk for Skagen ure, at de er flotte, mode ure i enkelt design. Man kan både finde elegante herreure og dameure.

Produkter lavet af Skagen Design har i dag en bred kollektion af ure, smykker, solbriller og senest vægure. Disse sælges i 60 lande. Skagen ure har været på markedet i flere år, og har i dag opnået en unik status, som det fortrukne ur mærke af mennesker verden over.

Skagen Designs kunder elsker kollektionen af ure, smykker og solbriller, som er fyldt med elementer fra dansk design, stil, tynde og flotte linier, flotte inspirerende farver og tidløse detaljer, som holder år efter år.

Design uret fra Skagen kaldet Moonphase Chronograph er et elegant moderne herreur, som tydeligt fremhæver Skagen Designs varemærke. Uret er lavet i et nutidigt design med blå urskive, lækker rem i ægte italiensk læder, samt schweizisk urværk med 30 minutters tæller, dato og Moonfase bevægelse.

Uret er naturligvis i rustfrit stål. Designmæssigt hører dette herre ur ind under serien Black, som er er en moderne, trendy serie til alle mænd. Den flotte sorte læderrem brydes flot af den blå markante urskive, som giver urets design et unikt udtryk. Dette ur er til manden, som værdsætter kvalitet, og ønsker det bedste indenfor dansk design.

Find tilbud på Skagen ure her:

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.