Home » tøj til festen

forårstøj til kvinder

Den gule farve kommer ind i tøj moden på forskellige måder, hvad enten det er karry gul, sol gul eller neon gul. Herudover kan man altid krydre forårsstøjet med gule items på de hvide farver, eller gå all-in med tendensen og mikse gul på gul.

Styrk forårsmoden, kend din kropstype.

Noget af det vigtigste du skal huske, når du køber nyt forårstøj, er at købe tøj der stilmæssigt passer til din krop. Hvis du ikke er helt bevidst om, hvilken kropstype du har, er det vigtigt at få assistance, når u handler tøj i din modebutik.

Ligegyldig hvor meget smart og lækkert tøj du har i klædeskabet, er det kunne godt for dig, når det også passer til din kropstype, og dermed får dig til at se forrygende ud. Mange kvinder flader i fælden, og får købt noget modetøj, som sidder for stramt eller for løst, og her er det vigtigt, at man har andre øjne til at se det.

Man kan lige frem få en ny oplevelse, når man handler modetøj, hvis man forinden kender sin kropstype, og ved hvad der sidder godt på ens krop. Kvinder i alle højder og drøjde opdager ofte dette, når de ser, hvor stor forskel det gør, at de klæder sig rigtigt i forhold til deres figur.

Mange ekspedienter kan i dag, give dig den rigtige rådgivning til netop din kropstype, så du bliver bevidst om hvilke bukser, bluser, jakker osv. som fremhæver din figur på bedste måde. Herudover skal man overveje, om farverne, som er fremme i år matchers ens hud, hår og øjenfarve. På den måde kan man hurtigt få styr på farver, stil og hvordan du kan sammensætte en funktionel garderobe.
DressMe – modetøj på nettet


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.