Home » Fødselsdag

Fødselsdagsfest for børn

Alle forældre vil gerne give deres børn en uforglemmelig fødselsdagfest. Festen skal være en dag, som børnene vil mindes, og tænke tilbage på år efter år. Men mange forældre oplever også, at det kan være svært at finde på noget nyt hver gang, og hermed gøre festen hel speciel.

 Mange spørgsmål melder sig alt efter, hvor mange børn, der kommer til festen, aldersgruppen, hvad skal der serveres og hvad forventer dit barn? Det er alt sammen spørgsmål, som jeg denne artikel vil forsøge at svare på.Find gaven til alle børn her.

Tag altid barnet med i planlægningen af den store fødselsdagsfest. Når du skal i gang med planlægningen, kan du skele til, hvordan andre børn har holdt deres fest. Men det bliver selvfølgelig kedeligt, hvis man fuldstændig kopierer en andens fest. Lad kreativiteten blomstre. Du vil opdage, at for børnene kan få tiltag, og sjove ideer, gøre fødselsdagen helt unik.

Tag ud af huset

Mange svømmecentre, bowling haller og legelande åbner op for fødselsdagsfester og dette er en super god ide. De fleste steder kan man tilmed selv medbringe mad og drikkevarer, så når udgiften til indgang eller aktiviteten er betalt kan børnene more sig.

Hvis man vælger at tage i et legeland, kan 2 timer flyve af sted, så let som ingenting. Lad børnene og legen styre fødselsdagsfesten, da de fleste børn vil elske at tumle rundt med frie tøjler. Dog skal man huske, at børnene er meget aktive, og skal have en del at drikke og spise undervejs.

Vælger man at gå ud og bowle kan en times bowling, fint gøre det. Dette er også en sjov aktiviteter, som mange børn elsker. Det kan følges op med mad og drikke bagefter. Man skal dog, som forældre være med på her og hjælpe med kugler, sko og meget andet. find ideer til fødselsdagsgaven hos Eurotoys

Lej en klovn

Man kan også vælge at holde fødselsdagsfesten hjemme og så have et tema for festen. Sørg for at have styr på det overordnede tema, inden indbydelserne sendes ud. Her skal man finde ud af, hvordan dagen struktureres, så alle får en dejlig dag. Mange forældre har sikkert prøvet, at have 20 børn til fødselsdagsfest, og hurtigt ender det hele i skænderi og ballade, hvis du ikke tager styringen, og fra start får signaleret en forventning til gæsterne.

En god måde at undgå dette på er ved at hyre en klovn, som kommer og står for underholdningen. En klovn er en mand eller dame, som klæder sig ud i en form for narredragt, med rød næse og sjov hat , og optræder med små numre, til stor morskab for børnene til fødselsdagsfesten

En klovn er super sjov børneunderholdning. De mange fødselsdags klovne, som man kan leje i dag, vil kunne optræde med forskellige numre, som for eksempel klovnerier på cykler, de kluntede klovne falder, de sjonglerer med bolde eller tallerkener, de kaster med lagkage, og børn i alle aldersgrupper elsker dem. Aldersgruppen for denne form for underholdning er ofte børn fra 2-3 år og op efter.

Klovene har ofte en naiv personlighed, masser af varme, udstråling og charme, som tryllebinder de små, og man lader sig hurtigt føre ind i klovnens verden. Lej en klovn giver dit barn et lille cirkus i hjemmet. Ting som vand, lagkage og cykler er en del af showet, og hurtigt opstår der latter og barnegrin, som bidrager til en fødselsdagsfest i dejligt humør.

Mange klovne laver ballon dyr, som vækker stor glæde i de små børnehjerter. Ballon dyr fås i spændende udgaver, og alle børn vil elske at få en kanin, giraf, hund, mus, svane, papegøje, flyvemaskine eller skildpadde med hjem fra en uforglemmelig fødselsdag. Herudover tilbyder nogle klovne også ansigtsmaling.Book en klovn online

Sæt den perfekte ramme for fødselsdagen.
Undgå hyperaktive børn og overvej, hvor meget sukker, der bliver serveret for børnene til fødselsdagfesten. Når man laver drikkevarer er et fif at fryse vingummi bamser ned i isterning bakker, for hermed at skabe nogle festlige og farverige drinks.
I stedet for kager fyldt med sukker kan man lave rugbrødsmader med pålæg. Disse kan du lave som diverse kagefigurer og hermed gøre maden sjov og mere indbydende. Er der for lidt plads til, at alle børn kan få en plads ved bordet, kan du bruge gulvet med papkasser og lade børnene spise som i Japan. Det er en sjov, og gratis måde at starte festen på.

Jeg håber du med denne artikel har fået inspiration til, hvordan du kan gøre dit barns fødselsdagsfest helt unik. Det er alle pengene og besværligheder værd at give børnene en god og minde rig fødselsdagsfest, de aldrig glemmer. Samtidig vil dette kunne skabe et godt fundament for socialt samvær og hygge over flere timer. Ved at lade en klovn styre festlighederne, eller holde festen ude, hvor der er plads til aktiviteter kan du undgå, at børnene hænger i gardinerne. Dette kan forvandle dit barns fødselsdagsfest fra et mareridt, til den bedste dag i hans eller hendes liv.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.