Home » Fødselsdag

Fødselsdags invitation

Det første indblik du giver dine nærmeste omkring din fødselsdagsfest, er den du signalerer gennem dine invitationer. Dermed bliver dine invitationer et toneangivende signal for, hvordan du ønsker din fødselsdagsfest skal være. Det er vigtigt at bruge invitationen til at afstemme forventninger til, hvilken fest man ønsker at holde, så gæsterne ved, hvad de kan forvente.

Design dine egen fødselsdags invitationer

Skrifttypen som invitationen skrives med, skal signalere til gæsterne, hvorvidt din fest skal være højtidelig, eller en rigtig party, hvor gæsterne forventes ikke at kunne køre hjem. Det er altid vigtigt at vælge den rette skrifttype, farver og opstilling, som sender de signalerer du ønsker.

Det vigtigste i dine indbydelser, bliver ofte formen, papirvalg, og farvevalg. Her kan man godt tænke anderledes. Hvorfor ikke vælge en skrigende grøn, eller lilla kombineret med sort, som automatisk vil tiltrække læserens opmærksomhed og signalere stil og mode og fart over feltet. Skal du fejre en rund fødselsdag, kan man nemt lade et billede af fødselaren indgå eller sætte årstal eller fødselstal på indbydelsen, så man kan se, hvad man inviterer til.

Indbydelser man selv har lavet, sender et signal om, at denne fest virkelig betyder noget for dig. Dette vil automatisk gøre et godt indtryk på modtageren. Hvis du er kreativ anlagt, kan din indbydelse til fødselsdagen blive et lille kunstværk, som du selv har produceret.

Hvis du ønsker at lave invitationerne selv kan det anbefales at finde inspiration i en hobby forretning. Her finder man normalt metervis af guld, glimmer, lim og forskellig farvet pap i alle ønskelige størrelser. Det kræver selvfølgelig mere tid, at lave dem selv men til gengæld er det en god opgave for den kreative person.

Afhængig af det tema som indbydelserne til fødselsdagsfesten skal have, kan der også gøres kup til diverse kræmmermarkeder og Internet butikker. Igen drejer det sig om, at finde den helt rette vinkel på invitationen. Ikke alle ideer kan bruges, så tænk dig godt om.

Brug gratis design på Internettet

Såfremt du ikke er så god til at bruge en computer, kan du jo altid købe de forud printede invitationskort i butikkerne og blot udfylde dem. Det kan hurtigt blive en upersonlig måde, blot at få en fabriksfremstillet udgave, hvor der kun skal udfyldes et navn, dato og lignende.

Prøv i stedet at tænke på, hvor nemt det er at lave en hjemmelavet invitation. Det kræver blot, at man anskaffer noget flot papir og lidt forskelligt tegneværktøj. Hurtigt kan man skabe nogle unikke og helt sikkert uforglemmelige invitationer til din fødselsdagsfest.

På Internettet kan man nemt finde sider , hvor der er samlet en række skabeloner til invitationer, som man gratis kan benytte, til hvilken anledning, det måtte være. Du kan finde skabeloner til at fra fødselsdage, jubilæum, bryllupper til andre festlige lejligheder. Skabelonerne er lige til at lave med Microsoft Word, som de fleste har på deres computer, printe ud og så invitere din gæster.

Invitationer via mail

Nogle er begyndt at sende invitationer ud via Email. Det kan i princippet være smart, men man skal altid huske, at det ikke er alle, der måske kan bruge eller har adgang til en computer, så hyppigt som dig selv.

Dette er især gældende blandt den ældre generation. Her er det ikke en selvfølge, at man får tjekket en email flere gange om dagen. Derfor skal man være forsigtig med ikke at blive for moderne med at sende en invitation. Vi ved jo alle også, hvor glad man bliver, når man modtager en rigtig, flot, og indbydende invitation med posten.Book musik og underholdning til fødselsdagen her


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.