Home » Fødselsdag

Fødselsdag med hele familien

Skal næste fødselsdagsfest fejres, som en stor familie dag, kan man hurtigt lave dagen til noget helt særligt. Det er dog vigtigt, at man går i gang med at finde inspiration til fødselsdagen i god tid. Alt efter, hvordan man ønsker at fejre fødselsdagen, kan man finde mange sjove familie aktiviteter, som alle såvel børn som voksne kan deltage i.

En fødselsdag for hele familien er en dag, hvor man samles i mindre eller større grupper i familien og hygger sig sammen. Ofte består dagen af en god fødselsdagsmiddag eller lækker aftens menu, men forinden dette kan man samle appetit ved at lave forskellige sjove aktiviteter sammen

Fødselsdag i natur og skov.

En fødselsdag med aktiviteter, kan laves ved at deltagerne og de forskellige aldersgrupper, mødes i skoven, hvor man laver en fødselsdags middag på en naturlegeplads. Aktiviteterne skal laves efter, at alle aldre kan få en sjov og god oplevelse, og helst, hvor alle familiemedlemmerne kan være sammen.

I dagligdagen er det oftest sådan, at børn, forældre og bedsteforældre passer hver deres fritidsaktivitet. Netop derfor vælger nogle at holde aktive familie fødselsdage, hvor man sammen kan få sjove oplevelser, arbejde sammen, og hjælpe hinanden med forskellige sjove lege og forsøg. Er man en stor familie samlet, kan det anbefales at leje sig ind i en hytte eller ferie center, hvor man nemmere kan komme ud til aktiviteterne og få plads omkring sig. Her kan man lade børn løbe lidt rundt, og udforske området, og evt. lave en stor skattejagt, som man skal løse sammen.

Ved de fleste hytter finder man et bål sted, hvor man kan hygge sig om aftenen og lave mad på bål. Et bål kan samle mennesker i alle aldre. Mad på bål kan bestå af frisk gryderet med ris, risotto, pandekager, eller bage det traditionelle snobrød.

Børn er gode til at bruge naturens materialer til forskellige kreative ting, og her kan man samarbejde om en god barneleg. Lad evt. de små udfordre forældre eller bedsteforældre i, at lave æble- og kartoffelfolk pyntet med efterårets mange spændende materialer. Herefter kan man lave et frisk ind spark med gummistøvlekast efter trillebøre, eller finde mønter i en spand.

En anden sjov ide, er at tage på et gårdbesøg, hvor hele familien kan få spændende oplevelser. Man kan hilse på dyrene, lege i høet, malke en ko, og i det hele taget deltage i alt på gården i løbet af en dag. Hen på aftenen kan man presse saften af æbler og lave sin egen æble saft.
h

 Karaoke til wii.

Foregår fødselsdagen hjemme i rolige forhold, kan man sætte godt gang i festlighederne ved at starte et karaoke Wii anlæg. Her kan både børn og voksne more sig sammen, og fællessange skaber et dejligt sammenhold og sjove oplevelser.

 Karaoke til Wii kan afsløre de mest umusikalske talenter, men dette gør netop Wii’en utrolig populær, når man skal finde noget sjov underholdning til familiedagen. Karaoke til Wii er blevet meget brugt i dag, både af små, teenagere, såvel som ældre mennesker.

Med karaoke til Wii får man nemt og hurtigt adgang til de sange, familien ønsker at høre. Det kan ende i fællessang, dans eller blot hygge omkring anlægget. 

Sjove lege for hele familien.

 Alle ved, at det er sjovt at lege med vand, og dette kan drage både store og små. Holder man fødselsdag en varm sommerdag skal der sjældent mere end vand til, for at skabe underholdning, som glæder store og små. Der findes utrolig mange former for sjove vandlege til haven, som kan gøre familiedagen ekstra sjov.

 Er man sikker på varme kan man sætte en swimmingpool op i haven. I dag fås der have pools, som har store pumpesystemer, stiger og alt det andet tilbehør. En have pool, kan fås så stor, at man sagtens kan være en hel familie i den. Her kan børn og voksne hygge sig sammen i flere timer.

 Er der små børn med til familiedagen kan man indkøbe sæbebobler indkøbt, og give de små en sjov leg. På samme er en bold uundværlig i haven.

Er i mange samlet til fødselsdagen kan man nemt og billigt booke en hoppeborg. En hoppeborg er let at få at op af et firma, og herefter er man garanteret mange timers sjov og leg. Hoppeborgen kan bruges både til børn og voksne sammen. Med en hoppeborg i haven kommer ingen til at kede sig.

 De fleste udlejningsfirmaer leverer hoppeborgene i den størrelse I har brug for til familiedagen, sætter den op, og afhenter den igen dagen efter.

Som afslutning kan familierne selv medbringe kød til grillen og en ret til et fælles tag selv bord. Herved skal ingen stå i køkkenet, men alle kan nyde den store familiedag i hinandens selskab. Kodeordene er fællesskab, hygge, snak og leg for alle.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.