Hjem » Bryllup

ideer til polterabend indslag

En Polterabend er en festlig dag, hvor man fejrer det kommende brudepar, på en sjov og hyggelig måde. Der findes mange traditioner for uneholdning og aktiviteter til en polterabend, men ofte kan dagen godt blive meget dyr, hvis man ikke passer på.

Når man er ude efter nye ideer og festlige indslag til en polterabend, der skal passe til både kvinder og mænd, så kan man finde meget inspiration her. I dag vælger mange at lave en polterabend, så man afholder for både manden og damen på samme tid. Her vælger man at lave nogle aktiviteter i dagens løb hver for sig. Om aftenen væger mange at samle aktiviteterne, så både drenge og piger mødes til en fælles fest. Det giver en god afslutning på dagen.

En polterabend er en hemmelig begivenhed, og brudeparret skal gerne overrasket fra morgenen af. De må ikke vide, hvad der skal ske i løbet af dagen. Det betyder, at der er en del planlægning for arrangørerne. Selve polterabend dagen og festen foregår typisk på én enkelt dag og starter ofte allerede om morgenen.

Ideer til polterabend i løbet af dagen.

Polterabend starter oftest tidligt på morgenen med morgenmad hjemme hos brudeparret. Her vælger mange også at klæde brudeparret ud i flotte kostumer, der passer til dagen. Når man vælger kostumer til brudeparret vælger mange noget symbolsk for brudeparret og hos

En del af underholdningen på polterabend er udklædningen, der i sig selv giver et sjovt indslag. Når man for eksempel klæder gommen ud i fangedragt med lænke på skaber det en association for selskabet og humøret stiger.

Ideer til festlige indslag for kvinder og mænd

I løbet af dagen kan nogle af indslagene være aktion præget for både mænd og kvinder. Det skaber en unik stemning i selskabet for eks. At tage på kanotur, rappelle eller stå på vandski til en polterabend. Ideerne er mange og du kan blive godt inspireret hos

Man kan også vælge noget mindre farligt og tage i bowlinghalen eller prøve laser magic i et bowling center. Med et par timers bowling kan man fylde dagen med en nem tidsfordriv. Sæt gerne noget konkurrence på også og suppler med en stor oplevelse ting, som kan få bruden eller gommen til at få det helt store sus.
Hvad enten dagen skal være stille og rolig eller fyldt med aktivitet og sjov for alle deltagere kan de følgende ting være gode at ind tænke på en polterabend:

1. Vandscooter eller vandski er oftest et sikkert hit for en vand glade person.
2. En anden mulighed er faldskærmsudspring. Her kan man vælge at give bruden eller gommen et faldskærmsudspring. Dette vil ofte være en stor oplevelse for de fleste.
Det vigtigste når man finder på festlige indslag til en polterabend er, at man som familie og venner er tro mod, de ønsker brudeparret selv har. Lad være at lave noget som vil gøre hovedpersonerne triste, da dette kan spolere en god dag og gode oplevelser.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.