Home » Fest

Festlige indslag til festen

Festlige indslag til festDet behøver ikke blive død kedeligt, når familien skal samles til den traditionelle fest. Uanset om det drejer sig om en konfirmations fest, fødselsdag, familiefest, tøse fest eller andet, er det værd at finde noget underholdning som passer netop til de gæster, du skal være i selskab med.

Alt efter den økonomi der er for din fest, og hvor meget du gerne selv vil gøre i forhold til underholdningen, findes der forskellige ideer til festlige indslag, som med garanti kan give et godt grin og skabe grundlag for en sjov aften.

I denne artikel kan du finde eksempler på festlige indslag, som både kan være noget du køber dig til, eller som du selv kan arrangere, hvis det er det, du har lyst til.

Inden du vælger fest indslag, så gør dig selv den tjeneste at overveje, hvem der skal modtage indslaget, hvordan er aldersgruppen til festen, og hvilke generelle holdninger og livsindstillinger har gæsterne, der deltager.

Man kan nemt komme galt af sted med et sjovt indslag, hvis modtager gruppen ikke passer. I denne artikel finder du forslag til de helt store familie fester eller runde fødselsdage, hvor de festlige indslag gerne må koste noget.

Ligeledes finder du forslag til ganske gratis fest indslag, som passer til små hyggelige fester hjemme i privaten.

De berømte, uheldige tjenere

En sjov og nem mulighed for et festligt indslag er at finde de professionelle teatertjenere eller serveringsteater, som tilbyder underholdning med professionelle skuespillere. hos eventzonen, får du hurtigt og nemt adgang til netop det indslag du har brug for til festen. Book underholdning online

Selve forestillingen varer ca. 1 time fra gæsterne går til bords og alt forløber i starten helt efter planen. Herefter begynder facaden at krakelere, og skuespillerne falder ud i mængden.

Det hele afsluttes med et stort show og fest. De ukendte gæster, skuespillerne, taler forskellige sprog, er uheldige, taber deres mad og opfører sig generelt sjovt og pinligt.

Når du booker disse skuespillere kan du vælge mellem flere muligheder, for eksempel:

  • Den ukendte gæst.
  • En ny kæreste.
  • En ukendt onkel fra Amerika.
  • Toastmasteren kan være meget uheldig og levende.
  • En uheldig festfotograf. Her vil du få billederne bagefter.

Mulighederne er mange, og deu får et godt overblik her Book underholdning online En ting er vigtig, når du vælger denne form for underholdning til din fest. Det er, at skuespillerne skal være sjove og uheldige, men ikke diskuterende og politiske i deres udsagn. De skal ikke spilde mad på gæsterne, og skal generelt ikke være stødende i deres opførsel.

Tjenerne og skuespillerne koster selvfølgelig lidt at booke, men til gengæld er du sikker på en succesfuld aften, hvor du ikke selv skal være i centrum. Det kan være netop den nemme løsning, du leder efter til din runde fødselsdag, kobberbryllup eller sølvbryllup.

Forslag til gratis festindslag

En nem gratis måde at lave et festligt indslag på til din fest, kan være ved at bruge bordkortene på en sjov måde. Du kan for eksempel skrive tal bag på kortet, og hen på aftenen kan du så udtrække et nummer, hvor den heldige vinder skal gøre noget eller får noget.

Her tænker jeg på at give en sjov og underlig gave, personen skal sige en vittighed, holde en tale på maks. 30 sek., foreslå en eller to festlege eller noget helt andet.

En anden måde at bruge bordkortene på, er ved, at der bag på kortet står en besked, som kun den der har kortet må se. Der kunne for eksempel stå, at vedkommende skulle skåle hver 5. minut, skulle fortælle 5 sjove vittigheder, skulle bruge et bestemt ord hele aftenen osv.

Når I er klar til at gå fra bordet, kan gæsterne så gætte på, hvem der havde hvilket kort. Denne leg er især god i mindre forsamlinger, hvor gæsterne ikke kender hinanden særligt godt. Hvis gæsterne kender hinanden rigtig godt, kan beskeder blive mere vovede.

Skal du bruge en fest leg til et selskab af mere formel karakter, kan du bruge en form for Jepardy med spørgsmål til gæsterne, som inddeles i grupper. Den gruppe, som svarer bedst på spørgsmålene, vinder retten til for eksempel at starte en fælleskål, så ofte de lyster.

Man kan også købe en lille gave til vinder holdet. Disse små festlege skaber sammenhørighed i grupperne, hvilket er et godt udgangspunkt for flere festlige indslag eller blot en lidt mere afslappet og hyggelig fest.

Afslutningsvis vil jeg sige, at festlege er gode til nogle fester, men som altid afhænger det meget af de gæster, som du har indbudt. Ved en uformel og hyggelig fest kan man f.eks. slå om opvasken, hvilket altid viser sig at være så morsomt, at det vel egentlig nærmest også, er et festligt indslag.

Det foregår som et almindeligt terningspil, og hver gang man slår en sekser, skal gæsten gå i køkkenet og vaske op. Når næste gæst slår en sekser, bytter de plads, og herved bliver opvasken hurtigt og sjovt taget. Selvom det måske lyder meget simpelt, er det et af de bedre festlige indslag eller festlege, fordi spillet bliver så intenst.find det her:


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.