Hjem » finansiering til sjov og fest, Ideer til ferier og sjove oplevelser

ferielejlighed i Barcelona

Det er nemt at leje et feriehus eller en ferielejlighed i Barcelona. At være turist i Barcelona er en sand fornøjelse, hvad enten du vil nyde solen eller spille golf eller bare slappe af og nyde den storslåede spanske natur.

At finde ferieboliger i Barcelona Spanien har sjældent været lettere, da Internet flyder med gode og nemme sider, hvor du kan få hjælp til at booke din ferielejlighed. Du vil kunne vælge din ferie destination, udfra inspirerende beskrivelser og hus fotos på de fleste sider.

Barcelona ligger i den østlige del af Spanien, og i det centrale område af den selvstyrende region Catalonien. Provinsen er omgivet af tre øvrige provinser i Tarragona, Lleida og Girona. Hovedstaden er Barcelona, som også er hovedstaden i Catalonien

Barcelonas historie.

Barcelona har en imponerende historie, der går tilbage til den romerske oprindelse. Byen har en rig kulturel og kunstnerisk arv. Provinsen Barcelona har, som med resten af Catalonien sit eget officielle sprog catalansk.

Barcelona har fire naturlige parker, Cadi Moixeró, Montserrat, Sant Llorenc del Mun jeg serra l’Obac og Montseny. Der er også Delta del Llobregat Nature Reserve. Disse er mangfoldige i sit terræn og landskab, og af stor økologisk betydning. Montseny Natural Park er en naturskønhed med bjerge, dale, ege-og fyrreskove, og floder, som løber igennem.
Den Montserrat Mountain National Park er både naturskønt og økologisk enestående, men
det også en vigtig kulturel region Catalonien. Den Montserrat bjerg dominerer landskabet, her kan du besøge det berømte kloster, emmer af historie og intriger.

Hold ferie i Barcelona provinsen.
Barcelona-provinsen er et utroligt spænende område, og bestiller man en ferielejlighed her, kan man opleve ægte catalonsk kultur, historie og badestrande. Hvis I vil bo ved kysten, kan man i Costa de Ponent og Costa del Garraf finde dette. Her kommer Garraf bjergene ned for at opfylde havet. I denne region, finde du smukke sandstrande i blandt andet badebyen Castell delfels.

Byen Sitges er en meget populær turist by i Catalonien, og den er berømt for sin filmfestival og karneval, der finder sted i februar. Sitges er en fantastisk ferieby, hvor du kan kombinere sjov og fjolleri, med nogle vigtige kulturelle seværdigheder.

Costa del Llevant, eller Costa de Maresmare ligger på den anden side af Barcelona by, og denne strækker sig fra Montgat til Tordera-floden. Her finder du mange aktuelle feriemål og charmerende badebyer. Her er også små landsbyer som man kan tage på oplevelse i, og udforske den typisk catalansk kultur og atmosfære.

Hvis I ønsker en storby ferie, skal I vælge ferie lejlighed i Barcelona. Dette er Spaniens næststørste og absolut mest kosmopolitiske by. Barcelona har en af Middelhavets
travleste havne. Barcelona tilbyder det bedste fra begge verdener. Byen stiger forsigtigt op fra kysten, og gennem byen i en række af skovklædte bakker. Den er perfekt til dem, der ønsker at kombinere ferien med by og strand.

Barcelona er berømt for kunst, arkitektur og et udsøgt køkken. Køkkenet er en dynamisk blanding af traditionel og moderne spanske retter, med påvirkninger fra mange forskellige kulturer, der har boet i eller erobrede byen gennem århundreder: italiensk, fransk, græsk, provencalsk, arabiske og jødiske.
I overensstemmelse med dens geografiske mangfoldighed. Barcelona provinsen har et udsøgt turist klima med milde temperaturer, kendetegnet ved varme, tørre somre og milde vintre.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.