Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Feriebolig i Frankrig

Hvis du elsker at rejse, og nyder friheden ved, at bo i egen feriebolig, kan man i Frankrig kombinere dette med nogle fantastiske ferie oplevelser. Frankrig er i særdeles kendte for deres vin, og dette gør, at mange turister hvert år holder ferie i egen bolig i Frankrig.

Det er en helt unik ferie man kan få sig, hvis man booker en ferie bolig i en charmerende fransk landsby, hvor man kan nyde en lun aftentur i vinmarkerne, og måske få en lille smagsprøve af de lokale vine.

Lej en feriebolig i Frankrig.

En ferie i Frankrig er for mange forbundet med varme, sol og lækre franske specialitet. Når man lejer sin egen feriebolig i Frankrig, kan man selv styre sin tid og nyde dage med afslapning i den private, udendørs swimmingpool, som kun bruges af din familie.

At leje et feriehus med egen pool, er eftertragtet af mange danske turister, fordi man kommer væk fra turisthelvedet med liggestole overalt, og samtidig finder man en ro, som er helt unik her. Poolen er kun til dig og man behøver ikke tænke på hvad andre mener og synes om den lidt snævre badedragt. Man kan med fordel leje et hus til flere familier, da dette samtidig kan give en billig ferie i Frankrig.

Når man er flere om at bo i samme hus, sprænger man ikke feriebudgettet, og hermed kan man få luksus og frihed, og gode ferie minder til små penge. I højsæsonen, når varmen for alvor bryder igennem kan man nemt og hurtigt blive forfrisket i poolen og dette tiltrækker i høj grad familier med børn.

For børn vil en feriebolig i Frankrig være helt ideel. Her kan børnene selv bestemme, hvornår og hvor meget de vil bade og det nemt for forældrene at se efter dem, mens man selv nyder solbadningen på en drømmeseng ved siden af. Find udstyr til campingturen hos vandreshoppen.dk

Feriebolig i de franske vinmarker.

Frankrig er kendt for sine store vindistrikter. Hvem man er vinelsker kan man leje en feriebolig i nogle af de store vinområder som for eksempel Bordeaux, Loire-dalen, Rhône-dalen, eller hvad med et velkendte Grand Cru område i ved de store godser i området, omkring Bordeaux.

En feriebolig i disse områder, kan byde på en ferie med lækre feriehuse, egen pool, og spændende udflugter til vinmarker og store vinslotte. Her kan man besøge slotte og kældre, eller opleve vinhøsten i efteråret.

Man kan også bo i det sydlige Rhone, og her opleve de kongelige slotte i Loire-dalen, og tage på heldagsture til Paris og Champagne. En anden spændende del af Frankrig er det historie om spundne Normandiet, hvor et besøg på D-Day mærket skal planlægges

Når man selv lejer sig in di ferieboliger i Frankrig, får man friheden til at holde en nede-på-jorden ferie, hvor man kan indlægge de ting og seværdigheder man selv ønsker.

Seværdigheder i Frankrig

I Frankrig kan man opleve et skatkammer af flotte ferieoplevelser. En ferie i Frankrig vil uden tvivl kunne tage dig til præcis de ferieoplevelser, du ønsker. Man kan gå i de dejlige vinmarker for dagen efter at indtage de moderne boulevarder i Paris.

Rejser du til Frankrig i sommerhalvåret, kan man også nyde de store varme, strande på for eksempel Côte d’Azur. Frankrig er kendt for sine store og lækre strande, særligt i syd Frankrig er dette attraktivt. Er du mere til alperne finder man i Frankrig et mekka for aktiv vandreferie ferie, og dette er attraktivt både i sommer og vinter perioderne.

Disney land i ferien.

Er der børn med på ferien i Frankrig, kan det anbefales, at man lejer en bolig i nærheden af Paris. Her kan man opleve de største seværdigheder i centrum af Paris, og eventuelt slutte ferien af med en dag i Disney land.

Disney land ligger 30 km øst for Paris og man kan med metro eller tog, hurtigt nå ud til området. Man kan med tog komme til Disney land fra Paris på ca. 40 minutter med tog. I Disney land vil børnene opleve at alle deres drømme bliver opfyldt som ved et trylleslag.

I den store forlystelsespark kan man nyde sjove forlystelser og shows, som aldrig før. Måske kommer Mickey Mouse forbi og der er ingen tvivl om, at dette er en oplevelse for livet for dine børn. Find udstyr til campingturen hos vandreshoppen.dk

 

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.