Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Ferie ved Gardasøen

Den største sø i Italien hedder gardasøen. Gardasøen er et meget populært turistmål, og har i mange år været flittigt besøgt af skandinavere. Gardasøen deler sig på en måde i to dele. Den vestlige side som er præget af stejle skråninger og høje bjerge, og den østlige side hvor især familier lokkes til af rolige omgivelser og skønne strande langs søbreden.

En ferie ved Gardasøen kan dog tilbyde meget mere end de klassiske steder feriebyer, som er Limone Sul garda og Bardolino. Når man holder ferie ved Gardasøen, er det en god i det at rejse væk fra de mest turistede steder, for udenfor turistområderne finder man gemte perler. Find udstyr til campingturen hos vandreshoppen.dk

Vælg feriestedet med omhu

Udenfor turistområderne finder man også et væsentlig højere niveau på ferieboligerne, som ligger i Italiens absolutte top. Gardasøen kan tilbyde mange eksklusive ferieboliger, som får gæsterne til at måbe. Disse eksklusive ferieboliger kan samtidig kombineres med et af Gardasøens bedste vindistrikter, som ligger i området Valipolicella.

Villa Arcadio ligger ved Saló, og her finder man en af de mest charmerende byer ved Gardasøen. I bakkerne over Saló vil man hurtigt opleve at feriestedet er et lille paradis, hvor alt står stille. Ønsker i en rolig, romantisk ferie, skal Vialla Arcadio opleves.

I byen oplever man hurtigt at det tidligere kloster fra 1500-tallet, er helt unikt. Klosteret blev ombygget i 2006 og fremstår i dag, som et yderst stemningsfuldt hotel med tilhørende restaurant. Dette hotel er helt specielt og i stand sat fra top til tå. Vælger man at indlogere sig her i ferien, vil man ikke fortryde det.

Ønsker man en ferie med vin og vinmarker omkring, som er et særpræg ved Italien kan man holde ferie i byen Villa Giona ved San Pietro in Cariano. Dette område er et himmerige for vin elskere, og her finder man noget af Italiens bedste vin.

Selve vingården fungerer som et hotel, hvor rummene er klassisk indrettede, med al den luksus man kan forvente af et luksushotel. Servicen er venlig, og omgivelserne af de mange vinmarker er smukke. Den velansete vinproducent Allegrini, dyrker her sine druer på Villa Gionas marker. Her skal den ægte Amarone nydes, og din ferie vil være helt perfekt her, hvis du elsker gode vine.

Ferie ved gardasøens smukkeste by Limone sul Garda

Limone er en af de smukkeste byer ved Gardasøen, og her finder man altid en hyggelig atmosfære og god ferie med en gæstfri befolkning. Der bor ca. 1000 indbyggere i byen. Hoved erhvervet har gennem tiden været fiskeri og citrondyrkning.

Citroner har siden 1300-tallet vokset overalt på denne side af Gardasøen, og dette skyldes især det milde klima. Når man som feriegæst gerne vil ud at spise i Limone kan det anbefales, at man søger nogle af de små autentiske restauranter for eksempel Monte Baldo, Gemma og Gato Borracho. Fra Limone kan man nemt kommer på udflugter til for eksempel Verona, Venedig Vicenza eller Riva del Garda. Find udstyr til campingturen hos vandreshoppen.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.