Hjem » finansiering til sjov og fest

Ferie i Tyskland

En ferie i Tyskland byder på en mangfoldighed af oplevelser, og dette er med til at gøre landet til et af de mest interessante rejsemål i Europa. Man kan vælge at køre selv på ferien, holde en miniferie, besøge nogle af de bedste storbyer i Europa, holde familie ferie i badeland eller bruge hele sommerferien i Tyskland.

Ferie i Tysklands mangfoldighed.

Alt efter hvilket områder man vælger at holde ferie i, i Tyskland får man forskellige oplevelser. Nogle af dem som jeg kan anbefale får du her. Man kan for eksempel opleve området omkring Harzen, Mecklenburg eller Schleswig-Holstein.

I Tyskland kan man få store natur oplevelser, og alt efter, hvor i landet kan man opleve, hvordan naturen veksler fra bølgende marker, frodige skove til smukke bjerge med små skønne landsbyer. Hvis man hellere viol have en ferie i Tyskland med et pulserende storbyliv, kan det anbefales at man besøger Berlin, som med fly kun er en time væk fra Danmark. Tyskland er af mange danskere opfattet, som et transitland, men landet har meget mere at tilbyde, når man vælger at holde ferie her.
Smukke landskaber, historiske seværdigheder, spændende storbyer og tysk øl!

Tyskland er et godt sted at holde ferie, for dig som ikke vil have en lang køre eller flyvetur til din feriedestination. I dette store land kan man opleve spændende byer som Berlin, Hamborg, Dresden eller München, man kan tage på skiferie i Schwarzwald eller Bayern, holde en dejlig familieferie i det smukke Mecklenburg og Vorpommern eller ved Rhinen, eller nyde sommerferien i Slesvig-Holsten.

Tyskland har mange, spændende seværdigheder, flotte byer og helt forskellige landskaber at byde på alt efter, hvor i landet man er. Prisniveauet er generelt lavere end i Danmark, så man kan også holde en økonomisk ferie i Tyskland, især hvis man vælger at overnatte i ferielejlighed, sommerhus eller feriehus.

Hele året rundt kan man besøger et stort antal vidunderlige festivals og byfester. Den mest kendte, for turister i Tyskland er Oktoberfesten i München, hvor man fejrer livet med noget af Tysklands mest kendte øl. Der er også mange andre musikfestivaler, opleve for eksempel rockfestivalerne Wacken Open Air og Rock am Ring i Nürburgring, eller til de kendte festspil i Bayreuth.

Ferie i Berlin

Berlin er en livlig storby, som tilbyder et væld af historie og kultur. Her kan man opleve Brandenburger Tor, Alexanderplatz, kravle på resterne af Berlinmuren og meget mere. Berlin er blevet en utrolig kendt storby, hvor man kan besøge nogle af de mange forskellige bydele og kvarterer, som med hvert sit spændende særpræg, indbyder til en historisk spændende ferie.

Herudover har Berlin uanede muligheder for shopping og museer i verdensklasse og det bedste er, at man er kun et par timers rejse fra Danmark! Berlin er super til din ferie i Tyskland, hvad enten I skal på en lang weekend eller en miniferie.

Ferie i Nordtyskland

I det nordlige Tyskland kan man besøge områderne omkring Schleswig-Holstein. Dette er Tysklands nordligste forbundsland, og byerne grænser op mod Danmark. I den vestlige del af Slesvig-Holsten finder man et landskab præget af marsk og vadehav.

På Østkysten ligger byerne Flensborg, Slesvig, Eckernförde, Kiel og Lübeck, og her kan man finde strande og blide landskaber. Slesvig-Holsten har mange seværdigheder, natur og kultur at byde på, at det anbefales, at man starter sin ferie i Tyskland her. Man kan holde en dejlig familieferie eller miniferie i Schleswig-Holstein, til billige priser til med.

Ferie i Bayern

Mange tror, at Bayern som den ældste og mest gammeldags del af Tyskland. Dette sikkert fordi man opfatter Bayern, som lLederhosen og Oktoberfest, men man kan også opleve nogle fantastiske alpelandskaber, slotte, borge og middelalderbyer, bayersk livsstil, god, solid mad og charmerende alpehytter her, hvilket er med til at gøre Bayern til et dejligt feriemål for mange turister.

Bayern er faktisk net af de mest populære ferieområder i Tyskland. Om vinteren tager man på skiferie her og om sommeren kan man tage på oplevelsesrige vandreferier. Det eventyrlige Schloss Neuschwanstein, ligger i dette område og dette er en af Tysklands mest besøgte turistattraktioner, men også Augsburg og München byder på mange seværdigheder.

Ferie i Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern området kender man også som „tusind søers land“ og her kan man opleve en fantastisk natur med kæmpe sø landskaber og skov- og engområder. Herudover kan man finde smukke tyske byer som Schwerin og de gamle hansestæder Wismar og Rostock med prægtige bygninger.

Mecklenburg-Vorpommern er ofte blevet overset af danskerne som et attraktivt ferieområde, men området har rigtig meget at tilbyde dig, som søger de bedste strande ved Østersøen, og samtidig ligger det kun få timers kørsel fra Danmark.

Ferie i Baden-Württemberg

Baden-Württemberg ligger i den sydvestlige del af Tyskland, og her kan man opleve smukke byer som Stuttgart, Heidelberg og Baden Baden og samtidig kan man nyde imponerende og afvekslende naturområder som Schwarzwald, Schwäbische Alb samt Bodensøen i Oberschwaben med blomsterøen Mainau.

Her er der mange attraktive seværdigheder, og et stort udbud af fritids- og sportsaktiviteter. Alt dette er med til at gøre en ferie i Baden-Württemberg til en sjov og uforglemmelig oplevelse. Det er nemt at finde ferielejligheder eller feriehus i Baden-Württemberg.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.