Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Ferie i Kroatien billig

Det sydlige Kroatien er indbydende for sommergæster, som ønsker en dejlig sommerferie til billige penge. Kroatien er for mange turister, en ny opdaget perle, og rivieraen i Sydkroatien er perfekt til badeferien, selv om der er flere klippekyst strækninger, samt mange småøer, som næppe lige indbyder til badning for børnene. Dette lærer man dog hurtigt, at håndtere, og der er noget særligt over, at sole sig på klipperne, og nyde det klare og lækre havvand.

Billig ferie i Kroatien

Når sommerferien går til Kroatien, kan man finde mange gode flyruter med lavprisselskabet Norwegian til Split i Dalmatien, og disse er ofte billige. Faktisk kan man i sommerferien flyve til Kroatien for ca. 6.00 kr. for to voksne og to børn mellem 2-11 år. RejseGear.dk
Hvis man ønsker en billig sommerferie er det en fordel at finde de billige flybilletter, og hvis man ser sig for, kan dette gøres lige så billigt, som at køre selv derned. Hjemmefra kan man med fordel booke en ferielejlighed hos en kroatisk familie, som privat ofte udlejer overetagen eller en del af deres hjem til turister. Dette er en super billig måde at holde ferie på, og man får alle de gode strande og seværdigheder, lige uden for døren.
Man kan også leje et sommerhus, eller feriebolig til hele familien, og rejser man to familier sammen, kan man leje et hus. Her er der mange penge at spare, og man får en lækker ferie i Kroatien til billig penge. Hvis man ønsker, at familien skal opleve mere en d blot at svømme og lege i sommerferien, kan man lære noget nyt og prøve noget anderledes på ferien i Kroatien.
Lækre badestrande i Kroatien.
Det mest kendte og bedste turist område i Kroatien finder man ved Split, og ønsker man en badeferie i havet en gang imellem, kan man helt sikkert finde nogle lækre strande her. En af de gode strande finder man ved Marjan nede på spidsen af Split halvøen, her er der forskellige strande rundt om bjerget Marjan. Dette område er lækkert og man finder nemt nogle gode ferieboliger eller de bedste hotelpriser her

Et andet område er Kašuni stranden, som har en fin sten strand. Denne strand ligger på syd siden af bjerget Marjan. I området omkring Kašuni stranden, kan man nyde de mange gode cafeer og her er der offentlige toiletter.
Kastelet stranden kommer man til i bugten før Kašuni stranden, og denne er tættere på centrum. Kastelet er en sten strand, men stenene er små, så de er mindre generende for fødderne. Her er der cafeer og snackbar med gode sandwichs, så skal man en hel dag til stranden er dette et godt valg, særligt hvis man har små børn med.

ačvice stranden ligger ca. 1 km fra centrum, og denne er meget populær. Dette er en lækker sand strand, og her er der altid mange turister og lokale. Vandet her er lavvandet de første 100 meter ud, hvilket betyder, at mange børnefamilier kommer her. I det lave vand kan man lade børnene lege i sandet og vandet .
Strandene i Split ligger alle strandene lidt uden for centrum, Og har man ikke selv en bil, kan man nemt komme derud med bus. Når man holder ferie i Kroatien kan man med fordel leje en bil så man får friheden til at tage ind i landet og opleve kulturen. Smartsunwear.dk Alt i solsbeskyttelse til ferie & fritid


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.