Home » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Ferie for hele familien

Der findes mange måder, at lave en billig sommerferie på, også til Jer, som skal en familie af sted sammen. Sommerferien kan hurtig blive lang for børnene, hvis der intet skal ske, og derfor er det en god ide, at lave nogle planer for ferien. Det behøver ikke koste en formue, hvis man vil gøre lidt selv.
Når sommerferien med børn skal være billig, skal man ud i god tid, og handle kreativt, for at få sammensat en sommerferie, som der er råd til. Først og fremmest skal man tænke i nye baner. Både når man planlægger sted og måden at komme der til på.
Find de billige ferier på nettet.
er er ingen tvivl om, at de lækre strandkyste i Italien ér lækre, og hvem elsker ikke en ferie i Firenze, eller ved Gardasøen? Problemet er bare, at disse populære områder er dyre, og ofte væsentligt dyrere end alternativer som den noget billigere kroatiske adriaterhavskyst også.
På samme måde kan en alll inclusive-ferie på et stort resort på Kreta eller Mallorca være skønt og lige det i som familie ønsker, men når man ser på prisen, er det måske bedre med en luksuscampingferie i Sydfrankrig også. En anden billigere mulighed er et all inklusive hotel i Tyrkiet, Tunesien eller i Bulgarien, hvor man kan finde fornuftige familietilbud med eller uden all inklusive, som passer til Jeres sommerferie budget.
Når man skal af sted med børn på sommerferie an man med fordel bestille flybilletten hos nogle af lavpris flyselskaberne, som flere måneder før afrejse ofte har nogle rigtig gode tilbud. Vil man have fingre i de helt billige sommerferie flybilletter skal man bruge en del tid på nettet, for at finde dem, men dette kan ofte spare en familie mange tusinder af kroner på sommerferien.
Smartsunwear.dk Alt i solsbeskyttelse til ferie & fritid


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.