Hjem » Ideer til ferier og sjove oplevelser

Campingplads i Italien

Italien er et fantastisk ferie land, og mange turister tgaer til Italien i sommerferien, for at nyde vamren, de lækre sandstrande og den italienske kultur og mad. Mange tager til Italien på en billig sommerferie ved nogle af de store luksuscampingpladser i sydeuropa. Dette kan gøres billigt, hvis man er en stor familie, som skal på ferie sammen, da man selv kan køre til opholdsstedet. Man kan også flyve med lavpris selskaberne til Italien i Sommerferien Find din sommerferie i Italien her.

Italien er et land, der virkelig har det hele. Her finder man alt fra verdensberømt mode og kunst til spektakulære, forskellige landskaber, der tager pusten fra en. Italien har mange uforglemmelige oplevelse. Den første ting man vil elske i Italien er maden, og der er masser af det.
Italien er et land, som kan præstere nogle af de mest elskede og mest ikoniske retter. Her lever man af pizza, sten bagt sprød, friske lokale råvarer, pasta og salater så livlige, farverige, sunde og lækre, at de vil gøre dine øjne mætte før maven.
Italien har dog meget mere end maden at byde på i sommerferien. Her finder man et stort udvalg af fremragende gallerier og kultureller seværdigheder. De største kulturelle oplevelser finder man i storbyerne Firenze, Rom og Venedig.
Når det er sagt, kan det anbefales at man bor i de små, hyggelige landsbyer, som er præget af en autentisk italiensk stemning. Her finder man lækre hoteller i alle kategorier og disse er ofte hjemsted for en smuk lille kirke eller en fint modelleret statue. Det er ofte her mange turister for alvor nyder sommerferien i Italien.

Hvis man ønsker at shoppe sidste mode, finder man det i storbyen Milano. Denne by kaldes også Italiens mode hovedstad og dette er hjemstedet for den største finansielle distrikt. Rækken af eksklusive butikker og caféer er imponerende.

Hvis du foretrækker at holde aktiv sommerferie, så det naturligt varierede landskab i Italien helt pragtfuld til en god vandreferie. Sardiniens gyldne kyst indbyder til dykkerferie, eller snorkling, fiskeri og sejlads.
Uanset om man elsker et højt tempo, en action pakket ferie, eller ønsker at sidde tilbage lænet med en kop kaffe i sydens varme, vil Italien kunne levere varen. Dette er et land fuld af kontraster, med sin kultur kendt rundt om i verden, og det er fantastisk at se, hvordan man kan opdage nogle ukendte seværdigheder, lyde og smage alt på egen hånd.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.