Hjem » Artikler, Ideer til ferier og sjove oplevelser

Campingferie i Frankrig

En sommerferie i Frankrig e oplagt, som en kør selv ferie, hvor man enten vil campere, eller leje en ferie bolig. Frankrig er et skønt sommerland, og rummer alt lige fra spektakulære pyrenæer, lange smukke vandreruter, og et hektisk byliv i storbyen Paris.

En kør selv ferie til Frankrig kan kombineres med ønsket om en dejlig kør selv ferie, samt flotte kulturelle oplevelser, eller en dejlig badeferie ved sandstrandene i Sydfrankrig. En kør selv på ferie, giver stor frihed i ferien, da man hele tiden har sin egen bil til rådighed, hvis man en dag vil på en udflugt og andre ting, som man skal opleve.
En kør selv ferie til Frankrig er populært, da man hurtigt, kan ankomme til sin feriedestination og herfra er udbuddet af hoteller, lejligheder eller feriehuse stort og dejligt. I Frankrig finder man mange hoteller og ferieboliger, og disse er af høj kvalitet. Samtidig kan man være rimelig sikker på skønt sommervejr i den franske sommer.
På Internettet kan man finde et stort udvalg af hoteller, campingpladser eller ferieboliger, og når man planlægger en kør selv ferie, er det et godt sted at starte her. Ferieforberedelserne skal gå op i en højere enhed, og når man kører selv, skal man huske at tjekke bilens stand, og service, så den ikke bryder sammen på ferien.

Seværdigheder i Frankrig

I Frankrig er der mange flotte områder, og regioner, som er oplagte til en kør selv ferie. Bretagne er et af områder, og her komme mange turister til for en badeferie, samt at få nogle af de smukkeste, og største attraktioner, som findes i dette område.

Det indre af Bretagne er sammensat af et stort landbrugssamfund, med rødder deres keltiske fortid, herunder sprog, musik og påklædning. Bretagne har flotte stenmonumenter fra stenalderen, og disse ses nær Carnac. Man kan på vandreture opleve gamle fæstningsværk, historiske katedraler og middelalderbyer.

En kør selv ferie til Bretagne er oplagt, da der findes mange gode overnatningssteder i dette område. Her kan man vælge mellem ferie ved de ældre badebyer, eller campingferie helt ud til vandet. Man kan også leje sig ind i Bed and breakfast, som der findes et bredt udvalg af i området.

Man behøver ikke bestille campingpladsen hjemmefra, da der er mange campingpladser tilgængelige for telte og autocampere. Det kan dog være en fordel at reservere plads om sommeren, som er højsæson for dette område.
Ønsker man en badeferie kan det anbefales at holde ferie ved sydkysten i Sydfrankrig. Her får man de store bjerge og Pyrenæerne i baggrunden. Man kan sagtens bruge mange feriedage ved de smukke sandstrande, og også i disse områder, finder man spændende storbyer, som Nice, hvor shopping hjertet kan blive tilfredsstilet.

Når man kører selv på ferie i Frankrig, kan det også anbefales at besøge storbyen Paris. Dette er en by fyldt med kulturelle oplevelser, store museer og en stor cafe og shopping liv. Paris er hovedstaden i Frankrig, og når man kører selv på ferie i Paris, kan det anbefales, at parkere bilen ved hotellet, og så besøge byen med metroen.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.