Home » Bryllup

Bryllupsreception hvordan?

Bryllupsreception hvordan?Et bryllup betyder for mange, at man skal bruge flere hundrede tusinde kroner på en kjoler, lokaler på et slot, dyr mad og musik og alt sammen for at opfylde en drøm om at være prinsesse for en dag.

Der er ingen tvivl om, at et bryllup er en af de største dage i dit liv, og derfor skal du også grundigt overveje, hvilke muligheder der findes. find den perfekte vogn tilflot kørel til bryllup

Vil du have det store prinsesse bryllup, er du nødt til at se på din økonomi og om der er til det, ellers er du nødt til at låne pengene til den store dag. Alt dette kan du undgå ved at vælge en bryllups reception i stedet for.

Nu kan du roligt slappe af, for det er langt fra alle, der har pengene eller drømmen om dette. I dag vælger flere og flere brudepar at holde deres bryllup som en reception om eftermiddagen, hvor de stille og roligt kan få hilst på den brede skare af venner, kolleger og bekendte.

Efterfølgende vælger mange brudepar så at holde en fest om aftenen for den nærmeste familie. Hermed bliver brylluppet overskueligt, og drømmen kan opfyldes, selvom man må gå på kompromis i forhold til den økonomiske ramme.

Vil du gerne have en bryllupsreception kan du i denne artikel få ideer til, hvordan du kan planlægge og holde dit bryllup som en reception.

Vælg den bryllupsreception der passer til dig

At arrangere og planlægge sit bryllup, er for mange brudepar en stor glæde, og forventningen til den store dag er altid stor og fyldt med glæde i starten. Når man så render ind i forskellige udfordringer, så som den økonomiske ramme, fysiske ramme eller andre ting, som kan spænde ben for det perfekte bryllup, er man nødt til at gå på kompromis.

Er den økonomiske ramme mindre end, hvad der passer til dine ønsker, kan du overveje at holde en bryllupsreception i stedet for en stor fest.

Mange brudepar har en stor venne- og omgangskreds, og det er til en reception muligt at invitere dem alle med, fordi du til en reception kan finde en stor besparelse på maden.

Udgifterne til bryllupsmaden er ofte de største. Når man holder et formiddags bryllup, og efter følgende efter middagsreception er det tit brugt, at man serverer en flot bryllupskage og et glas champagne til de mange receptionsgæster. Du behøver altså ikke stille an med den helt store 5 retters menu til alle kollegerne, familien og vennerne.

En bryllups reception behøver ikke blive efter fulgt af en fest om aftenen. Ønsker du ikke den store, meget dyre fest kan du for eksempel lave en uformelt anretning, som kan stå hele eftermiddagen, og sidst på eftermiddagen slutte af med kaffe og kranse eller bryllupskage.
Herved holder du din bryllupsreception uformel, og skal ikke bekymre dig om bordplanen, musik og alt det andet.

Når der er sparet på festen, kan det for mange brudepar også betyde, at der er plads i økonomien til en bryllupsrejse. Ved en bryllupsreception kan brudeparret ”snige” sig af sted hen under aftenen, og tage direkte af sted på bryllupsrejse. Det er ikke så nemt hvis du planlægger en stor, dyr fest, hvor du sidder ved højbords og er vært for festen.

Fortærings og musik forslag til bryllupsreceptionen

Typisk vil du til en reception stille an med en let anretning, for eksempel Tapas, kanapeér, pølsebord, buffet eller et lettere måltid mad. Her udover kan du vælge at gøre lidt ekstra ud af bryllupskagen, som kan fås i flere lag og udsmykket, flot og stort.

Det er vigtigt, at du her har en fornemmelse af, hvor mange gæster der kommer så alle kan et styk af kagen. Ifølge gammel overtro bringer det uheld, hvis der ikke er et stykke kage til alle gæsterne.

Hold ikke din bryllupsreception som et åbent hus arrangement. Grunden til dette er, at hyggen vil forsvinde, hvis der dukker alt for mange op, som du ikke er forberedt på. Den bedste bryllupsreception får du ved at sende indbydelser ud.

Selvom det er en bryllupsreception, og ikke en stor fest, er det stadig dejligt at have musik til. Musikstilen skal være nedtonet og hyggeligt, og her kan du både bruge en DJ eller et lille band. Som afslutning på reception kan der danses brudevals.

Skal du holde en større fest om aftenen for de nærmeste, kan det virke pinligt, at nogle skal tage hjem efter receptionen, mens andre kan blive. Her er det en god ide at sende et tydeligt budskab om, hvornår receptionen slutter i invitationerne.

Hermed undgår du, den pinlige stemning som opstår, hvis gæsterne ikke forlader receptionen af sig selv.

I denne artikel har du fået nogle ideer til, hvordan du kan arrangere en bryllupsreception og samtidig, alt efter hvad du ønsker, kombinere det med en fest om aftenen.

For nogle brudepar betyder det meget at starte i kirken og have den store skare med, for at indsnævre festen om aftenen til de nærmeste pårørende.

Du skal selvfølgelig opveje disse ideer, mod hvad dine drømme og tanker er omkring dit eget bryllup.

Book festmusik online

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.