Home » Bryllup

bryllupskørsel i veteranbil

Et bryllup er romantisk, og alt til denne dag skal være helt perfekt. Ofte har brudeparret sparet sammen til et bryllup over flere år, da alt til den største dag i dit liv, skal være helt perfekt. På samme måde skal din bryllupskørsel være helt unik denne dag.

I dag bruges manges forskellige former for bryllupskørsel, og man kan finde sjove, alternative biler, til de de helt klassiske ældre modeller. Det vigtige er, at netop din bil til dit bryllup er unik for dig. Når I bestiller en bryllupskørsel, kan man læne sig tilbage og nyde det store øjeblik, hvor man træde rud af kirken, som ægtepar.

Man skal ikke selv køre bilen til brylluppet, men blot nyde hinanden og lade en chauffør passe bryllupskørslen, og dette vil være med til at gøre Jeres dag perfekt. Chaufføren holder, under bryllupskørslen, styr på Jeres kalender, tider og sørger for, at I kommer frem af de smukkeste veje, og ankommer til tiden til fotografen og festen bagefter.

Man kan vælge en smuk ældre veteranbil til brudekørslen, og i denne kan man nyde turen med et glas boblende frisk champagne. De ældre smukke, velholdte veteranbiler, er for mange brudepar helt ideel til denne dag.  Man kan vælge mellem mange smukke modeller, og du kan se dem alle her, og bestille dem ligegyldigt, hvor i landet I har brug dem.
BookAclassic.dk


 

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.