Home » Bryllup

bryllupskørsel i limousine

Som en del af dit store bryllup, skal brudekørslen bestilles. Mange vil gerne have en smuk, romantisk, luksuriøs limousine, som kan få brudeparret til at føle sig ekstra forkælede på den store dag. Limousinen til brudekørsel vælger mange brudepar, de klassiske hvide limousine.

Den fås for eksempel i en Amerikansk 9 meter lang model, og denne forbinder de fleste med de store filmstjerners færden fra New York og Hollywood. Den hvide limousine, er utrolig flot til et hvidt kirkebryllup, og da den er tidsløs.
En anden grund til at vælge en limousine til brudekørslen, er at der kan være op til 8 personer i bilen. Herved kan brudepiger, og brudesvende komme med i bilen, nyde et glas champagne eller sodavand, inden der skal tages billeder og selv festen skal begynde.

Limousinen er perfekt til bryllupskørsel og kan bookes for min. 2 timer til ca. 1500-2000 kr. pr time alt efter, hvilken model man vælger. Det er en utrolig flot oplevelse, som er med til at opfylde alle drømme brudeparret måtte have til den store dag. De mange biler og muligheder kan bookes her, til kørsel i hele Danmark.
BookAclassic.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.