Home » Produkter

bolig indretning inspiration

Når boligen skal indrettes, kan det være svært at finde den helt rigtige stil. Mange vil gerne have en stil, men ofte kræver det stor udbytning af de ting, man allerede har, da en stil sjældent kan stå helt alene. Inden du starter boligindretningen, er det en god ide, at gøre op med dig selv, om du er til den funky, trendy, strømline stil, eller en mere romantisk stil, når du indretter din bolig.
Den romantiske stil i boligen.
Mange kvinder har en romantisk side, og denne er utrolig flot, når man lader den fylde huset, som primær linje. I dag findes der flere sider af den romantiske stil, som mange kvinder er vilde med i deres hjem. Vælger man en romantisk stil i hjemmet, behøver det ikke udelukke en moderne, trendy side, men lad den romantiske side være den bærende.
Mange kvinder elsker at finde brugskunst inden for en romantisk stil, da det ofte er lig med god hygge stemning i hjemmet. Man kan godt finde farverigt brugskunst og interiør i en romantiske vintagestil til både hus og have. Den romantiske vintage stil byder på eksklusive livsstilsprodukter, nye og gamle ting, smukke reproduktioner og fine detaljer, der understreger stilen.
Man kan i denne stil lade sin kreativitet udfolde sig, og opkøbe ældre møbler, som man selv kan istandsætte, male og straks vil det passe ind i huset. Hertil kan man finde brugskunst, interiør og livsstilsprodukter som passer til stilen, og som vil fremhæve de kreative sider du selv har tilført indretningen. Køb brugskunst i absolut særklasse og eller find skønne gaveideer til både store og små i en romantisk stil her. Altid gode tilbud fra Bloomingville
Fransk landstil
Ønsker du din boligindretning i en mere rustik og stemningsfuld fransk landstil, kan dette passe rigtig godt til en bolig i ældre stil. Har du et dejlig, ældre landsted er den franske landstil ideel, men mange vælger også den franske rustikke stil til byhuse med store rum, stuk i loftet og flot trægulv.
Selv om man ikke bor på en fransk vingård langt ude på landet, så kan man med held indrette sin bolig i den elskede franske landstil alligevel. Mange forbinder den franske landstil med noget rustik, enkelthed, støvede farver, masser af tekstil i vasket hør, nostalgisk fil-de-fer, sifonflasker i vintagestil, fattigmandsstager, store kaminspejle, smukke prismelysekroner tilsat de skønne Madonna-figurer, rosenkranse og andre religiøse detaljer, der understreger stilen.
Der er ingen tvivl om at den franske landstil passer godt til den feminine kvinde. Som inspiration til den franske landstil kan man på loppemarkeder finde smukke, gamle altankasser i zink, som kan pryde vindueskarmen med roser, og smukke rustikker bloklys gerne prydet med Jomfru Maria & Jesusbarn & perler.

Der er ingen tvivl om, at din stil i boligindretningen fortæller, dine gæster hvem du er. Når man har en romantisk eller fransk landsteds stil i sit hjem, vil den søde, romantiske stil præge din personlighed også. Lad dine gæster af huset kende din stil, og brug enhver lejlighed, fest osv. Til at udbygge og forny stilen. Find inspirationen til dit hjem her.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.