Home » Artikler, børn

Billigt Legetøj til 5 årig

At købe legetøj til de kære små kan være svært, og endnu sværere er det at finde noget, som ikke indeholder farlige kemikalier. Her kan du få gode ideer til, hvad du skal se efter, når du køber legetøj til dit barn. Man skal nemlig se sig godt for, da legetøj, kan indeholde ting, som ikke er sunde.

 

Find legetøj online.


Som forældre kan det være svært at vælge det rigtige legetøj til sit barn. Man kan ikke bare regne med at legetøjet, er mærket rigtigt, og derfor skal man se sig godt for. Mærkerne kan på noget legetøj være fejlplaceret, og hermed kan man ikke altid stole på, at varen er i orden.Få Gratis Lego her

 

Når man køber legetøj i nogle af discountkæderne, kan man godt blive vildledt, og det er altid vigtigt, at undersøge, hvad legetøjet indeholder, inden man køber det. Flere og flere online butikker, som sælger legetøj, er blevet opmærksomme på dette problem, og sætter i dag en stor ære i at mærke legetøjet rigtigt.

 

En ny rapport fra Sikkerhedsstyrelsen har netop konkluderet, at mange discountbutikker, som ikke forhandler legetøj som hovedsortiment på hylderne, kan komme til at sløse med sikkerheden omkring legetøjet.

 

Det viser sig, at der i mange af disse butikker, mangler rutiner omkring mærkningen og håndteringen af legetøjet, var konklusionen på rapporten. Dette er der blevet hanket godt op i efter rapportens konklusion blev kendt.

 

Dette drejede sig for eksempel om legetøj med små dele, hvor der ikke var mærket med ’ikke til børn under tre år’. Dette kan være en fælde som mange forældre opdager alt for sent. Derfor kan det godt betale sig at give lidt ekstra, når du handler legetøj.

 

Køber du legetøj i ikke-legetøjsbutikker, så er det vigtigt at have følgende for øje:

 

1. at du overvejer, om det er et sikkert produkt til det barn, som skal have legetøjet,

2. at du ser efter løse genstande, små genstande, som kan komme i den gale hals,

3. at du tænker på, om der kan være sundhedsskadelige stoffer i (lugter det syntetisk, er der påtryk på plastic, er det blød plast osv.)

 

Find legetøj der passer til dit barn.Få Gratis Lego her

 

Når du køber legetøj til dit barn, er det vigtigt, at købe noget der svarer til dets alder. Man skal her nøje holde øje med alders mærkning på legetøjet, som indikerer, hvilken aldersgruppe det svarer til. Hvis man køber legetøj, som er for svært vil dit barn ikke få noget ud af det.

 

Hvis man til gengæld køber legetøj, som er til mindre børn, vil dit barn ikke blive stimuleret f det, og hermed vil det ikke udvikle sig. Børn leger for at udvikle sig, så det er vigtigt, at legetøjet, passer til de udfordringer dit barn gerne skal have.

 

Små børn elsker legetøj med lys og lyd, og kan man finde mange gode produkter i dag. Det helt lille barn vil elske lyset, som det fanges af, og hermed er interessen vakt for legetøjet. Det er en god ide at rådføre sig med eksperter inden man vælger legetøj til barnet.

 

 Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.