Home » Artikler, Ideer til ferier og sjove oplevelser

billige flyrejser til Tyrkiet

En ferie i Tyrkiet er ideelt for mange, og ofte kan man finde nogle fordelagtige priser på fly og hotel i Tyrkiet. Den helt store ferie by i Tyrkiet er fortsat Alanya, som er den uformelle hovedstad ved den tyrkiske riviera.

I andre ferie områder i Tyrkiet kan man dog ofte finde nogle mindre turistprægede områder, og her vil man kunne opleve meget mere end sandstrande. Her kan man opleve gamle velbevarede monumenter i unik stand, og historiske spor, som går tilbage til begyndelsen af vor tidsregning. Det historiske islæt Gør dette store land unikt, og det vil røre alle, der besøger landet.

Billige flybilletter

At flyve til Tyrkiet kan gøres utroligt billigt, når blot man vil gøre noget selv, og ofre tid på at finde de rigtige fly afgange. Man skal altid kigge sig for, inden man bestiller sin rejse til Tyrkiet, for prisforskellen kan være stor fra udbyder til udbyder.

Når man er på udkig efter de billige flybilletter til Tyrkiet kan man nogle gange være heldig og finde dem hos et charterfirma, som sælger en hvis portion flybilletter uden ophold. Har i for eksempel et sommerhus i Tyrkiet, eller har Man selv fundet et ophold dernede, kan man hos et charterfirma ofte få restpladserne ekstra nedsat.

Et godt råd til dig, som vil have de billige billetter er at bestille enten i enten i god tid i forvejen, hvor der er rabat på prisen, eller få dage før, hvor selskaberne sælger ud af restpladserne. Det sidste er der selvfølgelig risikabelt, men her kan man hente de store rabatter. Nogle rejsebureauer har specialiseret sig i rejser til Tyrkiet. Det er en god ide at checke priserne på billetter her, da de ofte tilbyder billige flybilletter til Tyrkiet.

Et rejseselskab lever af at finde og udbyde flybilletter, og de vil oftest koncentrere sig om at sælge flybilletten, ophold, billeje og andet. Dog kan man i dag spare meget ved selv at organisere ferien og så privat booke sig ind på et hotel.

Travelmarket.Dk er en hjælpsom hjemmeside, som har samlet flyrejser og ophold fra de fleste charterrejse arrangører på en hjemmeside. Denne hjemmeside er god, hvis man gerne vil have et hurtigt overblik over priserne og finde de billigste rejser til Tyrkiet.

Når man selv arrangerer ferien, kan man spare rigtig mange penge. Man kan i dag nemt booke hoteller hjemmefra, hvis man finder deres hjemmeside. Ved at booke rejsen og ophold selv, kan man spare mange udgifter, som normalt tages af et rejsebureau.
Den tyrkiske kultur
Når man er på ferie i Tyrkiet, skal man huske, at landet har en helt anden kultur end vores. Tyrkiets kultur er domineret af den islamiske kultur. Mange tror, at den islamiske religion pr. automatik gør landet usikkert, men dette er slet ikke tilfældet. Man skal altid møde en fremmed kultur med respekt, og opføre sig efter deres love og regler, når man besøger landet som turist.

Nogle tyrkiske kvinder bærer slør. Dette ses dog sjældent i de store turistbyer, hvor man oplever, at kvinder går ude slør. Når man som turist går i gaderne, er det bedst ikke at bruge meget korte shorts eller miniskørter.

Skal man besøge en moske, er der visse påklædningsregler, som skal overholdes. Disse restriktioner gælder mænd, som skal have lange bukser på i moskeen.

Et andet godt råd, drejer sig om at shoppe i Tyrkiet. Mange turister oplever, at shoppingen bliver et af højdepunkterne for ferien i Tyrkiet. På de tyrkiske markeder er der ikke en fast pris. Man skal forhandle om varerne og prige om prisen.

Uden forhandlinger, betaler man alt for meget for dine varer. Når man forhandler om priserne, får man til gengæld mulighed for at købe fantastiske souvenirs med hjem, og disse kan man ofte få til en rigtig attraktiv pris. Shopping for tyrkerne, og er en fest, og kunst, som i høj grad præger deres kultur og livsstil.

Når man holder ferie i Tyrkiet, skal man huske, at man er i en fremmed kultur. Maden er krydret på en anderledes måde, og dette kan genere maverne, som kan stå af i forhold til den anderledes mad, man får her. Start derfor ferien med at spise nogle af de forskellige tabletter, som gør maven ferie klar. Disse kan købes i håndkøb på apoteket, og de er gode at spise gennem hele ferien, så man undgår sygdom.

En anden ting man skal huske, er ikke at drikke vand fra hanen. Turister skal købe vand på flaske for at undgå mave gener. Tyrkerne drikker, som ikke alkohol, og hvis man ønsker alkohol på sin ferie, skal man være klar over, at man ofte får lov at betale en høj pris for de mærker vi kender herhjemme.

Husker man disse gode råd, vil man uden tvivl kunne nyde sin ferie i Tyrkiet. Da landet er billigt at leve i kan man holde en rigtig god, og oplevelses rig ferie i landet til billige penge. Start med at finde de billige flybilletter, herved kan man skære mange tusinde kroner af ferie budgettet, da man sjældent behøver mange kontanter på ferien.
En af de mest populære lande med hensyn til en badeferie er turistmål i Tyrkiet. Ture til Tyrkiet er på tilbud stort set hos alle de store rejsebureauer. Når man vælger en rejse til Tyrkiet, er der mange, som bestiller i sidste øjeblik, og herved får de nogle af de gode all inklusive tilbud til meget billige penge. Smartsunwear.dk Alt i solsbeskyttelse til ferie & fritid

Tyrkiet med All inclusive

All inclusive er et meget interessant tilbud, eftersom man vælger en pakkeløsning, hvor mad og drikke er betalt hjemmefra. Mad omkostninger er allerede medregnet i all inklusive tilbuddet. All inclusive, afhængig af standarden på hotellet, kan indebære muligheden for at anvende faciliteter på hotellet såsom restauranter, swimming pool, golfbane, privat strand, sauna eller spa-behandlinger.

Tyrkiet er omgivet af fire have. Middelhavet, Ægæerhavet, Sortehavet og Marmara havet. Havet har et dejligt blå vand, og langs kysten finder man solrige strande, med lækkert indbydende sand, og i baggrunden smukke bjerglandskaber, som adskiller kystnære byer fra havet. Det orientalske islæt er at finde overalt i Tyrkiet, og mange oplever, at der er noget mystisk dragende i klimaet, som hvert år lokker mange turister ud til de populære kystområder. RejseGear.dk


Klimaet i Tyrkiet

I Tyrkiet er klimaet tropisk, hvilket i høj grad indbyder til en badeferie. Temperaturen varierer selvfølgelig afhængig af de forskellige tyrkiske regioner. I det tyrkiske højland, de central og østlige dele af Tyrkiet, finder man et tørt kontinentalt klima. Om sommeren kan lufttemperaturen komme op til 32 grader, mens vinteren er kold med en gennemsnits temperatur på -10 grader Celsius.

Klimaet er anderledes gunstigt for bade hungrende turister ved kysten. Her finder man et dejligt middelhavsklima med temperaturer om sommeren op over 38 grader. Om vinteren er der stadig koldt langs kystlinjen med en gennemsnitlige temperaturer på 5 grader.

Tyrkiets varierede klima gør, at alle besøgende vil føle sig godt tilpas her i forår, sommer og efterårsperioden. Hvis man ønsker en badeferie, skal man dog hen i juni til midt september for at være sikker på, at der er varmt nok.

Derfor er det bedste tidspunkt at holde badeferie i Tyrkiet i månederne fra marts til juli.
I slutningen af juli og august er lufttemperaturen ofte oppe over 30 grader, hvilket i det lange løb kan være trættende for turister fra Europa, som ikke er vant til så høje temperaturer. I september falder temperaturen igen, og dermed kande første måneder af efteråret også være gode for turister.

Hold badeferie i Tyrkiets mange kystbyer

Marmaris er en af de mindre kendte tyrkiske badebyer. Dette er faktisk en havneby der ligger i den sydlige del af Tyrkiet ned til Det Ægæiske Hav. På grund af de yderst smukke strande er det et meget populært feriested og turistmæssige et centrum for badende gæster.

Marmaris er beliggende i en stor bugt. Her finder man én af de største marinaer i Tyrkiet. Det var oprindeligt en malerisk by, men i løbet af de seneste mange år er der blevet bygget flere og flere hoteller, barer og restauranter. I turistsæsonen stiger byens befolkning ti gange. RejseGear.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.