Hjem » Produkter

Belysning til stuen

Belysning til stuen skal ofte både være praktik, så man kan læse en god bog i skarpt lys, men også hyggeligt, så man kan sidde i dæmpet belysning når der er gæster. Du har garanteret en forestilling om, hvordan en normal lampe bør se ud i din stue.

Der findes dog efterhånden mange andre forskellige og meget kreative former for belysning til stuen. Og det kan være svært at vælge den helt rette model, hvilket igen afhænger af, hvor i stuen lamperne skal stå eller hænge. Belysning er ikke kun et praktisk anliggende, det er også et spørgsmål om personlig stil.

Generelt om belysning i stuen

Når man skal på jagt efter den rette belysning til stuen, kan der ofte være tale om diffust lys og koncentreret lys.
De fleste klassiske lampe-modeller, som står eller hænger i et hjørne, giver et diffust lys. Disse lamper har ofte en flot skærm og de vil lyse rummet op, men disse er til hygge belysning og ikke til læse belysning.

Hvis du gerne vil have lys, som funktionelt retter sig mod din bog, dit strikketøj og meget andet, kan du have gavn af en justerbare lampe. Denne model står ofte på gulvet, og kan drejes i alle retninger. Visse standerlamper har flere små skærme påmonteret, så du kan bruge lampen til begge dele.

Det er heller ikke helt uvæsentligt hvilken pære, du vælger til stue belysningen. Hyggebelysning med en varm og rar glød, kan man godt få ved at købe en 40 watt pære eller derunder. Vil du have mere skarpt lys, skal du vælge et højere watt tal. LED pærer, giver som udgangspunkt et lidt skarpere lys.

Du kan ofte opnå store besparelser, når du handler belysning til stuen ved at gå efter lagersalg for eksempel på nogle af de mange Internet butikker. Nogle forhandlere har store besparelser på lamper og et forholdsvist stort udvalg også. I enkelte tilfælde kan man opnå en besparelse på helt op til 50 % i forhold til normalprisen.

Det kan være sjovt at gå på opdagelse i de fors.ellige forhandleres web-shop, og du kan helt sikkert finde modeller, hvis specielle udformning og design vil overraske dig. Lad kreativiteten blomstre, når du skal træffe beslutning om belysning, for ofte vil en flot lampe fungere, som et kunstværk i din stue i sig selv.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.